2777
2789
عنوان

ای وای حالم از غذا بهم میخوره

344 بازدید | 17 پست

ب شوهرم گفتم ب هیچ وجه مرغ نزار چون حالم از گاز زدنش بهم میخوره هر جوریشو ک فکر میکنم حالم بهم میخوره الان گفت گوشت برات کباب کردم باز بهش فکر میکنم حالم بهم میخوره چه جوری بخورم اصلا چ جوری برم خونه بوی خونه ک الان حتما بوی گوشت گرفته رو تحمل کنم از تصورش معدم میریزه بهم 

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جوری ک شما تعریف کردی حال منم بهم خورد

😂😂😂

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

باداری؟

برو تو کار اش و گیاهخواری و سالاد

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

گوشت مرغ و گوشفندو بریز تو دستگاه مخلوط کن با اب بعد که ابکی شد بریز تو لیوان با نی بخور 

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

فکر کنم شما حامله اید آخه فقط مرغ و گوشت؟ ی جوریه

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗