2777
2789

منم ۱۹ سالمه ولی حس میکنم کم سن و سالا و تینیجرا با عضویتشون گند زدن تو جو سایت ....

تو بعضی تاپیکا کامنتا رو که آدم میخونه فقط حرص میخوره بی منطق و رو مخن اکثرا ....

ولی تاپیکای قدیمی رو که میخونم ناراحت میشم واقعا ...چقد کاربرا خوب بودن..چقد تاپیکاشون مفید بوده ...حتی تاپیکای طنز و مسخره بازیاشونم صد هیچ از الانیا بهتره 

لول نی نی سایت خیلی اومده پایین متأسفانه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همین طوره موضوع تاپیکا خود کاربرا با الان خیلی فرق داشت الان پر پسر و دختر کم سن و سال شده فقط راجب شکست عشقی و کراش میگن 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
حالا شما کع انقد پخته ای چرا تاپیکات مفید نیست که لول نی نی سایتو بکشه بالا؟😂😂😂

من خودمم همینم پخته نیستم    ولی دیگه رو مخم نیستم 

باور کن راضیم به منم حق عضویت ندن و کاربر خاموش باشم فقط جو سایت مث قدیما شه بیام بخونم 

من کاربر قدیمی هستم البته با یه کاربری جدید،قبلن خیلی خوب بودن الان بیشتهر مهدکودک شده

تبادل نظرم نمیشه کرد ...کلی چرت و پرت کامنت میکنن و از نظر خودشون اوکیه...ولی اگه نظر مخالف بدی تیکه پاره میکنن که به هیچکی ربط نداره   

کاربرای قدیمیم دیگه زیاد فعالیت نمیکنن...