2777
2789
عنوان

اپراتور لیزری که میرم خیلی پرو هست

2866 بازدید | 32 پست

بهش میگم همه جا کندلا خط کشی میکنن که بببینن قشنگ همه جارو شات بزنن . با یه لحن بد و انگار که دکتره! برگشت یه زور ۲ تا ردیف خط کشید و گفت خودم میدونم کجاهارو میزنم و لازم نیست . دیگه بعدش هیچ جا رو خط نکشید انگار میخواست حرص منو دربیاره

الان که یکماه گذشت مشخصه دقیقا یه سری جاها رو نزده شات ، یا خطی دراومده . خب پول می‌گیرید چرا زورتون میاد خط کشی کنید . بعدم سیس دکتر میگیرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو جای دیگه

به ارامش اعصابت فکر کن

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اعصاب خودت رو خرد نکنادامه جای دیگه برو

نمیشه که جای دیگه برم دوباره هی از اول شروع کنم ! بعدم محل ما کندلا همینجا داره . خب هرکسی یاد بگیره کارش رو درست انجام بده 

امان از سیس تازه تاسیس

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

منم اپراتور این مدلی دیدم دقیقا هر جا رو حس میکنم نزده باز تاکید میکنم میگم اینجا رو نزدی بزن واسم توام دیدی نزد بهش نشون بده بگو بزن وظیفشه درست انجام بده هزینه میدیم این همه 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
منم اپراتور این مدلی دیدم دقیقا هر جا رو حس میکنم نزده باز تاکید میکنم میگم اینجا رو نزدی بزن واسم ت ...

اره دقیقا . الان مثلا زیربغل دقیقا یه ردیف همش دراومده . یا پاها مشخصه کجاهرو نزده