2777
2789
شاید افسرده هستید کسالت خستگی بی انگیزگی و عدم اشتیاق برای روزمرگی از نشانه های افسردگی هستند

سلام خانم.روانشناس هستید؟

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب واقعن دوس دختر شوهرای مردم شدن کار سختو طاقت فرساییه دوندگی میخواد خستگیت طبیعیه عزیزم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

جدی؟ پیش کی برم😂

آسترولوژیست باید پیدا کنی

من راشل رو میشناسم و خیلی معروفه ولی خب هزینه ی بیشتری هم میگیره و تفسیر میکنه

اگه یک سطح پایینتر ولی ماهر پیدا کردی هم خوبه

معمولا اینجور ادما گمنام می مونن نمیخوان زیاد تو چشم باشن

چارت تولد هم همه چی رو میگه دیگه، اتفاقات زندگی، شخصیت ، استعدادهایی که داری، کاراهایی که انجام بدی و به انرژیت میخوره به اصلاح به دستت میاد، دیگه اینکه مهاجرت داری یا نه، ازدواج ، تعداد بچه ها، زندگی قبلی، طریقه مرگ، خیلی چیزارو میگن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

منم احساس میکنم تو زندگی فعلیم دقیقا یه پرنده معروف هست به اسم اوسگول همون هستم که وسط هزارتا غم وغصه وشاید واما واگر گیر کردم و نمیدونم که راهو از کدوم ور برم بهتره تا بلخره اون دونه ای که به اسم ارامشه رو که یه جا قبلا گم کرده بودم بتونم پیداش کنم🙄

اینی ک میگی چی هست از کجا پیدا کنیم🥹

کامنت قبلیم توضیح دادم عزیزم

توی گوگل هم بزنی بررسی چارت تولد یچیز کلی میاره ولی جزئیات زندگی رو نمیگه، چون توسط ربات تفسیر میشه

از اینستا، توییتر، اینجورجاها ببین کسی رو میتونی پیدا کنی، معمولا پیجشون پرایوته

من راشل رو دیدم که خیلی معروف شده بقیه رو نمیدونم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch