2777
2789
عنوان

خرید گوشی سامسونگ لطفا بیاین

965 بازدید | 9 پست

دیروز ی گوشی  a05s  با حافظه۱۲۸ و رام۶ گرفتیم اول گفت ۶ و ۹۰۰ بعد باز کرد و گلس رو‌خود صفحه و پشت قاب چسبوند گفت ۵۰۰ روش‌بخاطر دو تا گلس

بعد میخواستم ازتون بپرسم وقتی گوشی می‌خریم پول آپشن ها مثل نصب آنتی ویروس و گروگرام و ریجستر گوشی رو هم میگیرن؟

با یدونه شارژر ۶۵۰ تومن سر جمع گفت میشه ۸ و ۷۵۰

بقیه جاها  این مدل رو نداشتن اگرم داشتن ۷ و ۵۰۰ 

بعد ی شارژرم می‌گرفتیم میشد ۸ و ۲۰۰ یعنی اونجاها هم هزینه آپشن ها رو میگرفتن؟؟ یا اینکه با آپشن ۷ و ۵۰۰ یا اصلا اینایی ک گفت دروغ بوده.؟

چند نفر بودیم برا یکی از آشناها

تو ترب زده ۶ و ۹۰۰

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی من اگه هزینه گلس ها رو حساب نکنم حدودا همون میشه ک از بقیه مغازه ها میگرفتیم؟؟ تازه ممکن بود اونا هم یه ۳۰۰ تا بخاطر آپشن ها بکشن روش؟

ضرر ک نکردیم یا ن

گلس که آره باید پولشو بدی ولی ریجستر اینا هر کی خودش انجام میده دیگه من همیشه انلاین خریدم تا حالا گ ...

مرسی عزیزم آنلاین میخریدین مطمئن بود ؟؟

نو خریدی؟ دوربینش خوبه؟

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
نو خریدی؟ دوربینش خوبه؟

عالی عالی ک نیست ولی نسبت به a05ساده دوربینش بهتره سی پی یوش هم قویتره

عالی عالی ک نیست ولی نسبت به a05ساده دوربینش بهتره سی پی یوش هم قویتره

مبارک گلم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .