2777
2789

خندیدیم باهم 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرزوط ب ارتباطات دختر پسری نیست

جایی بود برا بنده خدایی آب بردم و دیگ نشد بیینمش و بعدها هم فوت کرد..

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

گفت بمون برات شام درست کنم 

گفتم این حرفا چیه.... 

مامان‌بزرگم بود. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
آخرین بار بابامو دیدم نمیدونستم آخرین باره که میبینمش هفته بعدش فوت شد

💔🥹🥲

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

تلفنی باهاش حرف زدم و دو روز بعد فوت کرد

آخرین باری که دیدمش و حتی نتونستم خداحافظی کنم و سه ماه بعد مهاجرت کرد

آخرین باری که ی دوست خیلی عزیزمو بغل کردم و دیگه هیچوقت مسیر زندگیمون یکی نشد..

تو هیچکدوم نمیدونستم از دستشون دادم🥲

.

آخرین باری ک تو کوچه خط بازی کردم 

آخرین باری ک خونه بالشی درست کردم

آخرین باری ک بابا بزرگمو بغل کردم 

آخ دلم براش تنگ شده💔

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

آخرین باری که رفتم تو کوچه با دوستام خاله بازی کردم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

گفت بمون برات شام درست کنم گفتم این حرفا چیه.... مامان‌بزرگم بود.

کاشکی میزاشتی برات با همون دستای زحمتکش مهربونش  درست میکرد... هعی نمیدونم چراا ولی منم هم میخوام مامانبز گم زحمت نیفته ولی بازم همون کارخودشو میکنه

فامیل همسر مادربزرگم مهرآسا هست🙂(بابابزرگ مادریم)