2777
2789
گفت عمو حسن با بچه 12 ساله رفت تو سرسره تونلی و کاری کرد که شاخ دراوردم بعد هرچی بچه ها پرسیدن چی دی ...

خب اگه جزییاتشو میگف باید ب مریض بودن استارتر شک می‌کردید. چون سانسور کرده شک کردید؟؟

😑 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابااکنم که همش رمان تعریف میکرده😮‍💨

اره از دیشب تاحالا نتونسته بود کامل موضوع و تعریف کنه

حس میکنم دروغ بوده واسه پر بازدیدی چون یکی اینکه این موضوع درسته که تو همجای جامعه هست و زیادم هست ولی در پارک پدرمادر ها حواسشون ب بچه هاشون هست و مدام پیگیری میکنن بچه رو کی دختر بچش و با ی مرد گنده 30 ساله هرچقدرم خل و چل تنها میزاره؟

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
خب اگه جزییاتشو میگف باید ب مریض بودن استارتر شک می‌کردید. چون سانسور کرده شک کردید؟؟

ن خب درست تعریف نمیکرد

اگر متوجه شده ک این مرد مورد داره که باید میرفت ب پلیس معرفی میکرد و دوتا عکس میگرفت ازش واسه مدرک و نشون پلیس میداد

ن اینکه روز ها براش غذا ببره تا خصوصیاتش رو بشناسه و از زیر زبونش حرف بکشه؟

منطقیه ب نظرت

و اینکه معمولا وقتی آدم میخواد یک چیزی رو تعریف کنه نهایتا تا صفحه 10 موضوع رو تعریف میکنه ن اینکه یک خط یک خط اونم چرت بنویسه

ن خب درست تعریف نمیکرداگر متوجه شده ک این مرد مورد داره که باید میرفت ب پلیس معرفی میکرد و دوتا عکس ...

حالا قطره چکونیش ب کنار رو مخ بود

ولی غذا دادنش ب اون ادم‌قبل از این ماجرا بود بهش شک داشت تا اینکه ب چشمش دید و گف ک فردا میخاد بزرگه ب اورژانس اجتماعی و نمیدونم‌چی چی و زنگ‌زده ب والدین چندنفر که هم محله بودند 

😑 
حالا قطره چکونیش ب کنار رو مخ بودولی غذا دادنش ب اون ادم‌قبل از این ماجرا بود بهش شک داشت تا اینکه ب ...

چی بگم والا ولی اعصابم خورد شد تو تاپیکش درست تعریف نمیکرد قطره چکونیم بود 

ن بابا داشت میگفت فرداشم براش شامی برده چون قلقش این بوده که با غذا حرف میزده و میشد زیر زبونش رو کشید