2777
2789
عنوان

واگعی بود و کیک نیس😂😍

159 بازدید | 25 پست

بلو.بانک به ازای هر نفر که ببریم ۲۵۰ تومن میزنه به حسابمون 

MVME2Y

این کد. معرفه منه

هرکس با کد من حساب باز کنه ۱۵۰ تومن از هدیمو میفرستم براش

تا اخر امشب مهلته ها

میتونی میلیونی به جیب بزنی با دعوتات فقط تا اخر امشبه عجله کن

با اپ بلو.بانک تو گوشی حساب باز میکنی نیاز به کارت .ملی داره و از کارتای رنگی رنگی بانکیش یکیو انتخاب میکنی و برات میفرستن و همش رایگانه

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

کل خونوادمو بلو بانکی کردم خودم از سه سال پیشه دارمش

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت ملی من هنوز نیومده کد ملی بزنم اوکیه؟؟

کد ملی تو بخش اول اوکیه بخش دومم یا باید تصویر کارت ملی باشه یا کد رهگیریش .داری دیگه کد رهگیریو

اره برامنم ۲۵۰اومد

شگفت

آاااااا

NWZ5IA

کدمن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من واسه بابام زدم ۳۰ داد که

هنوز که نفرستادن ۲۴ ساعت بعد میفرستن سی تومن مال دعوت روزای عادیه

از کجا دانلود کنم ؟

بازار 

از کجا دانلود کنم ؟

از بازار

میشه کد منو بزنی؟خواعش

NWZ5IA

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره برامنم ۲۵۰اومدشگفتآااااااNWZ5IAکدمن

برو تاپیک خودت تبلیغ کن😂😂