يعني حستون درست درومد؟ بعضيا ميگن ما حس ميكنم دختره يا پسره يا خواب ميبينن جنسيت بچشون چيه واقعا هم همون ميشه، بعضي وقتا واسم سوال پيش مياد چرا حساي من اشتباه درومد😅 من سر بچه دومم كه رفتم واسه تشكيل قلب وقتي ديدم دلم رفت گفتم حتما پسره أصلا همه احساساتم اينو ميگفت ولي وقتي فهميدم دختره شوكه شدم حتي تا زمان به دنيا اومدنش اين حسو داشتم خدارو شكر نه من نه شوهرم كسايي نيستيم كه بگيم جنسيت خاصي برامون مهمه ولي دوست داشتم از هر دوتاش داشته باشم، خواهرشوهرم كه باردار شد ميگفت مطمئنا پسره واقعا هم همون شد و خيلي كساي ديگه يا بعضيا ميگن خدا كنه دختر باشه يا پسر باشه واقعا هم همون ميشه من سر هر دوتاش اين حرف از دهنم در نيومد گفتم يه وقت خدا قهرش مياد ، أصلا اهل ريسك هم نيستم كه بگم به بچه بعدي فكر كنم چون رو دوتا برنامه داشتم ولي خوب اين قضيه برام جالب بود چرا حساي من همش اشتباه در مياد😅
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولی حس خاصی نداشتم انقدر اطرافیان گفتن پسره خودمم باورم شد وقتی سونو گفت دختر وارفتم تا مدتها بی حس و حال بودم.ولی دومی خواب دیدم رفتم حرم امام رضا یکی از خادما بهم یه هدیه داد بازش کردم یه رکابی صورتی گلگلی بود مطمئن شدم دختره و دخترم بود🥰
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست