2777
2789
عنوان

به نظر شما شک من الکیه؟

249 بازدید | 16 پست

نامزد من دیشب مامانش اینا نبودن پیش هم بودیم من 8 اومدم خونه ب من پیام داد من میخوابم 

بعدش تا همین الان مثلا خوابه 

تا ساعت 1 از واتساپ پیام میدادم نتس روشن بود الان دادم خاموشع 

توی اکانت تل خودم چند بار آنلاین شده  امکان داره الکی بزنه آنلاین‌ی رو؟ 

میخوام بهش بگم. خودش با زبون خودش بگه چه غلطی میکرده 

از یکی این چیزا ببینید چ فکری میکنید؟ کدوم. آدمی از 8 شب می‌خوابه تا الان؟ 

حالا شاید وسطاش پا میشده گوشی هم یه چک میکرده 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر مدام سیم جیمش کنی و کنترلش کنی، از این رفتارها خواهی دید. بهش فضا بده، فرضا که نخوابیده.. شاید داشته بازی آنلاین انجام می داده. 

اگر مورد مشکوک قبلا دیدی قضیه اش جدا هست، ولی در حالت عادی جوری نرو که مجبور بشه بهت دروغ بگه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

عزیزم کل عمرت رو می‌خوای این‌جوری بگذرونی؟ اگر فلان زمان تا فلان زمان نبود یعنی فلان اتفاق افتاده؟ دست از فکر کردن بردار از زندگیت و رابطه‌ت لذت ببر انقدر دنبال کنترل کردن نباش با کنترل کردن تو هیچ اتفاقی نمیوفته و جلوی هیچی رو نمی‌تونی بگیری.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
عزیزم کل عمرت رو می‌خوای این‌جوری بگذرونی؟ اگر فلان زمان تا فلان زمان نبود یعنی فلان اتفاق افتاده؟ د ...

از دروغ بدم میاد و اذیتم میکنه بعد ما ن عقد شدیم ن چیزی فقط ی صیغه برا شناخت هم ماه بعد عقد 

خوب بغتر نیست اگر آدم دروغگو و خیانت کاره بفهمم؟ 

ولی تو اکانت های خودش اصلا ٱنلاین نبوده

اکانت شما دستشه؟ شاید کسی خصوصی پیام داد بهتون اینجوری ک جالب نیست 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !