2777
2789
عنوان

دعای زبونبند قوی 😔😭توروخدا بهم بگید خیلی لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 40 پست
چرانمیاد!!سوره یس میگن بر نخ بخونین ب هرمبین رسیدین بگین بستم زبون (اسم باباتون بگین بامادروپدرش) که ...

اخه خواستگاری و آزمایش همه جوره فقد مونده عقد کنیم دیروز زنگ زدن ک بیان برا عقد بابام قبول نکرد😔💔گفتن پنجشنبه میان باز میترسم بازم قبول نکنه 😭😭😭

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
اخه خواستگاری و آزمایش همه جوره فقد مونده عقد کنیم دیروز زنگ زدن ک بیان برا عقد بابام قبول نکرد😔💔گ ...

انشاالله خیرتون پیش بیاد و ب عقددائم خواستگارتون دربیاین بارضایت کامل باباتون الهی آمین

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم جانمسلام صبحتون بخیر میشه لطفا استارتر رو دعا کنید @درمسیرخدا @دختری_که_جک_ولش_کرد @هر_سقوط ...

سلام گلم

چشم حتما براشون نادعلی خوندم 

الهی بهترین ها براشون رقم بخوره❤️🌹

❤️🤍PEGAH🤍❤️
الهی آمین من از خدا خیلی وقته حامدو میخوام😭😭😭😭میترسم بابام خراب کنه

عزیزم 

حتما درست میشه بذارین بزرگترا نظر بدن 

بابات بدتو نمیخواد 

اگر دیدین داره مشکل درست میشه با پدرت حرف بزن ولی به نظر من پدرت حرف خوبی زدن 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

عزیزم حتما درست میشه بذارین بزرگترا نظر بدن بابات بدتو نمیخواد اگر دیدین داره مشکل درست میشه با پدرت ...

میدونم اره ولی خب ... نمیدونم خودمم هنگم😭😭فقد دعام ‌ن ک خراب نشه

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
نمی دونم جانمسلام صبحتون بخیر میشه لطفا استارتر رو دعا کنید @درمسیرخدا @دختری_که_جک_ولش_کرد @هر_سقوط ...

سلام عزیزم.انشاءالله همه حاجتروای بخیر بشین.

استارتر حاجتروا خوشبخت و عاقبت بخیر بشی.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر