2777
2789

واقعا جدی میگم... همیشه به دختراش میگه برگردید خونه جدیدا جلو خودمم به شوهرم میگه چقد اون وقتا که مجرد بودی خوب بود🤣 کاش اینجا میموندی پشیمون😅 جالبه من اصلا نارحت نمیشم اما حس میکنم اگه خدایی نکرده کوچکترین مشکلی بین منوشوهرم پیش بیاد زندگیم هیچ امنیتی نداره😶 یکی از خواهر شوهرام جدا شده یکیشونم مجرده. به اونیکی هم میگه جدا شو🤣

عجیبه مادر شوهرت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم ، ده ساله مرتب بهم میگه طلاق بگیر‌ ولی یک روز شوهرمو نگه نمی‌داره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

شوهر داره؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

مال منم همین گوهیه که گفتی تازه یه مدتیه بهش میگه اگه با زنت دعوات شد بیا اینجا پیش خودم برات فلان میکنم بیسار میکنم😑گفتم یه بار که اومد برای همیشه میاد ور دلت

شغال

وا خوش به حالشون من که کلی مصیبت کشیدم خوانوادم نذاشتن جداشم همین الانم اگه کسی پشتم بود جدا میشدم خواهرم تازه گیا خیانت شوهرش رو فهمیده چون میدونه بگه هم ابروش میره هم جدایی در کار نیست طفلک هنوز سکوت کرده 

نه فک کنم از تنهاییشه

شوهرش بدین خب

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel