2777
2789

طرف منظورم دوس پسره 

میخوام بدونم اینایی که دوس پسرشونو تبدیل به شوهر کردن 

قبل از ازدواج در چه حد روابط نزدیک داشتن 

یعنی منی که اصلا خوشم نمیاد قبل از اینکه از طرف تعهدی مثل عقد بگیرم بعد تازه شروع کنم وارد روابط نزدیک شدن 

نمیتونم با یه فرد خوب روبه رو بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حاضر نبستم رابطه ج‌سی داشته باشم و بخاطر همبن تا ۲۴ سالگی سینگل موندم و همه هم توقعشو داشتن.البته خودمم رک پرسیدم‌و گفتم من اهل اینکار نیستم تا قبل ازدواج

یبارم ی پسره بهم گفت تو هیچوقت با کسی دوست نشو چون همه ی پسرا میخوان

رابطه منظورم در حد دست زدن ب سینه ها هم هست ک دیگ واقها کمترین خواستشونه تو این دوره زمونه.من نتونستم وجدان خودمو راضی کنم تا به الان‌با اینک خیلیم مذهبی نیستم.نمیتونم اصلا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چرا نمیتونی حد و مرز داشتن خیلیم خوبه اتفاقا کسایی که دنبال دختر بازین میرن و مردای واقعی پات میمونن

اره اما دیدم بعضیا با اینکه روابط آزاد داشتن هم آدمای بگیری در اومدن 

ما نزدیک یک سال چندماه باهمیم یکسال چت و مجازی بود بعد دیدیم همو هعی میان خواستگاریم بابام فعلا سخت گیری میکنه 

چند روز پیش کنارش بودم محکم من و چسبوند بخودش از لب میگرفت دست میزد بدنم شبشم باز اومدن خواستگاریم چند روز بعدشم خیلی پافشاری دارن پشتمن مطمعینم از طرفم ولی سر لب گرفتن قهر شدم همون روز و با لمس بدنم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چرا نمیتونی حد و مرز داشتن خیلیم خوبه اتفاقا کسایی که دنبال دختر بازین میرن و مردای واقعی پات میمونن

والا میگف ازدواج میخوام چن سال بعد ولی اصلا نمیخوام باهم حرف بزنیم این حرف برداشتت چیه ازش

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
شاید اصلا نشه که بشهبعد فکر کن گذاشتی نزدیکت بشه و این چیزااصلا خیلی حس گندی دارهنمیدونم چطوری اینقد ...

اخه کلا همینطوری با چنتا پسر حرف زدم در حد صحبت معمولی یا حتی دیدم میبینم کلا ارزش هاشون از دوست دختر داشتن جداست 

والا میگف ازدواج میخوام چن سال بعد ولی اصلا نمیخوام باهم حرف بزنیم این حرف برداشتت چیه ازش

همه اولش وعده زیاد میدن هم اینکه خودشون جو گیرن هم برای اینکه بمونی باهاش 🥲

من حاضر نبستم رابطه ج‌سی داشته باشم و بخاطر همبن تا ۲۴ سالگی سینگل موندم و همه هم توقعشو داشتن.البته ...

اره منم همینو میگم منم مذهبی نیستم اما حتی دوس ندارم قفسه سینم از مانتو مشخص شه بعدش با خودم میگم چطور میتونم اگه وقتی دارم با کسی آشنا میشم به خواسته هاش اصلا فک کنم