2777
2789

تاپیک قبلیم گفتم ۲ ساله دوستیم و انقد صمیمی بودیم و چون من خواهر ندارم ما به هم آبجی میگیم!

دوستمم متاهله و یه پسر ۵ ساله اینا داره و معلمه

ما توی خوابگاه دانشجویی کارمندی با هم آشنا شدیم چون هر دومون تو تهران غریب بودیم و اونم از یه شهر دیگه اومده بود موقت خوابگاه

تا اینکه خونه گرفتن و همسرش هم اومد تهران

گاهی دعوتم می‌کرد برم خونشون و خدا شاهده هیچوقت دست خالی نرفتم و همیشه هم شیرینی هم هدیه برای پسرش خریدم و اونجا هم کمکش کردم و نذاشتم حتی یدونه ظرف که من تو خونش کثیف کردم بشوره

تا اینکه فروردین هنوز حقوقمو آخراش نداده بودن و من سه روز مونده بود حقوقم واریز بشه دیگه حتی هزار تومنم نداشتم و بخاطر دلایلی شوهرمم نبود و قهر بودیم به دوستم پیام داد که آبجی من سه روز دیگه حقوق میگیرم میشه لطف کنی ۳۰۰ تومن بهم قرض بدی ۳ روز دیگه برگردونم؟بعد پیامم تو ایتا دید ولی جواب نداد...🥲بازم گذشت و به رو نیاورد...روز معلم دوباره دلم طاقت نیاورد پیام دادم تبریک گفتم فقط یه استیکر فرستاد بدون هیچ حرفی...حتی روز تولدش تبریک گفتم بازم فقط نوشت مرسی عزیزم...بعد حتی تولد منو چند روز پیش پیام خشک و خالی نداد😔تا اینکه دیروز یه پیام دادم حال خودشو بچشا پرسیدم فقط نوشت سلام عزیزم خوبی چه خبر بعد که نوشتم فکر کردم منو یادت رفته بازم فقط یه استیکر فرستاد....🤦🏻‍♀️😕من این روزا تو شرایط بدی ام و اون میدونه ولی بی معرفته

اینا یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات مهمونم کنی دوستم💚🦄درخواست دوستی ممنوع👿🔪

ولش کن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رو دوست۱۵ سالم حساب باز نمیکنم ک بخام قرض بگیرمصمیمی هم هستیما ولی خب....

من چاره ای نداشتم🥲کسی رو نداشتم و واقعا هیچچچچچ پولی نداشتم

نه محبت کن نه انتظار داشته باش حتی از عزیزترین کست حتی خونوادت حتی بچت تاتهش بخون این دوره آدمهای مه ...

حق🥲😔

یعنی دیگه آدم حسابش نکن خودم یه دوست دارم از دوران راهنمایی دوستیم تا الان یه شهر دور شوهر کرده هر وقت میومد شهر خودمون میرفتم با ماشین خودم دنبالش میبردمش کافه قلیون گردش ناهار و شام دعوتش میکردم خونه ام تا اینکه مامانم پنج ماه پیش فوت شد و منم فهمیدم حامله ام هفته پیش اومد شهرمون اصلاااا نیومد پیشم مثلا مادرم فوت شده حالا چرا چون من حامله ام دیگه نمیتونم قلیون بکشم دیگه نمیتونم برم دنبالش بریم کافه دعوتش کنم آشغال خانم و انقدددر ازش بدم اومد دیگه سگمم حسابش نمیکنم ول کن بابا بعضیا لیاقت رفاقت ندارن