2777
2789

من حضوری کسی رو ندارم که موفق باشه و بتونه بهم کمک کنه چون ارتباطی نداریم باهم

یعنی امکانش نیست

ایا مجازی جواب میده صحبت با افراد موفق؟ سوال دوم اینکه اگه محیط کار یا دانشگاه همکلاسی ها اهل درس و پیشرفت نبودن چکار کنیم؟‌ اخه کتاب میخوندم میگفت چه بخوای چه نخوای بعد یه مدت تاثیر میذارن روی ادم

حتی کتاب های خوب هم موثرند. مثل اینکه شما دارید با دیدگاه و نظر اون شخص اشنا میشید، و از تجربه هاش یاد می گیرید

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی کتاب های خوب هم موثرند. مثل اینکه شما دارید با دیدگاه و نظر اون شخص اشنا میشید، و از تجربه هاش ی ...

پس محیط بد دانشگاه رو چکار کنیم که کسی هدف دار نیست و در پی خوش گذرونی هستن

پس محیط بد دانشگاه رو چکار کنیم که کسی هدف دار نیست و در پی خوش گذرونی هستن

به نظرم اگه ادم هدفمند باشه، در هر صورت و هر محیطی مسیر خودش را میره. قرار نیست از هر محیطی تاثیر بگیریم. شما استانداردهای خودت را داشته باش. 

به نظرم اگه ادم هدفمند باشه، در هر صورت و هر محیطی مسیر خودش را میره. قرار نیست از هر محیطی تاثیر بگ ...

نظر منم همینه اما تازه کتابی میخوندم که از اثر هم نشین صحبت میکرد و میگفت اثر گذارن

نظر منم همینه اما تازه کتابی میخوندم که از اثر هم نشین صحبت میکرد و میگفت اثر گذارن

قرار نیست هر مطلبی که در کتابی می خونیم صد درصد درست باشه. یک نقر دیدگاه و تجربه اش را بازگو می کنه، می تونه در مورد برخی افراد صدق کنه و در مورد بعصی افراد خیر

ماسک بزنین بگین آلرژی یا حساسیت دارم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲