شعار ندید که مستقل باش رو پاهای خودت وایسا من از بچگی سر بی پولی تحقیر شدم تو مدرسه تو جمع دوستام حتی الان که ۲۸سالمه روم نمیشه گوشیمو دربیارم یه عروسی با دل خوش نرفتم همیشه واسه لباس ماتم گرفتم یه خواستگار درست و حسابی نداشتم دانشگاه نرفتم حتی دیت هم که میرفتم روم نمیشد اسم محلمون رو بگم اونام تا میدیدن پایین شهرم مث آشغال باهام رفتار میکردن دنیا به کام پولداراس
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی ها پولدارن و لباس خوب و خونه حای خوب ولی خواستگار ندارن ولی غصه میخورن میدونی چرا چون خانواوه حسابی که بهم احترام بزارن ندازن ،خانواوه ای که با هم صادق باشن ندارن
من کِی داستان زندگیمو برات تعریف کرده بودم دختر؟🫠❤️🩹کلمه ب کلمه ی حرفاتو بدجور درک کردم
بخدا حسرت یه ماشین مسافرت یه رفتن طبیعت آخر هفته به دلم موند تا یادمه همیشه منت مردمو کشیدم تا باهاشون جایی برم تحقیر شدم سیزده بدرا همیشه تو خونه بودیم خستم این انصاف نبود این چیزا واسه یه سریا خنده داره واسه ما آرزو
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
خیلی ها پولدارن و لباس خوب و خونه حای خوب ولی خواستگار ندارن ولی غصه میخورن میدونی چرا چون خانواوه ح ...
اتفاقا من میخوام پولدار باشم غصه بخورم تا اینکه خانوادم همیشه سر چندرغاز پول سر و کله هم بزنیم