2777
2789

خواهر بزرگم انجام داد میگه خیلی خیلی درد داره دوره قرنطینشم خیلیه انگار ۸۰کلیو رو سینه هات سنگ گذاشتی 

بعد دوسالم زیرش کلا کبود شد دردشم براش عادی نبود 

میگه خیلی سنگینی میکرد

ولی خیلی رو اعتماد بنفسش کمک کرد

خواهر بزرگم انجام داد میگه خیلی خیلی درد داره دوره قرنطینشم خیلیه انگار ۸۰کلیو رو سینه هات سنگ گذاشت ...

الان چند وقت گذشته یعنی دو سال‌ کامل درد داشت؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر بزرگم انجام داد میگه خیلی خیلی درد داره دوره قرنطینشم خیلیه انگار ۸۰کلیو رو سینه هات سنگ گذاشت ...

عزیزم بعد زایمان هاشون عمل کردن؟

دردش اون مدت با چی ساکت میشد مسکن مصرف میکردن؟

و اینکه چقدر گذشت تا درد از بین بره کلا 

عزیزم بعد زایمان هاشون عمل کردن؟دردش اون مدت با چی ساکت میشد مسکن مصرف میکردن؟و اینکه چقدر گذشت تا د ...

درد از بین نرفت عادت کرد اخرم بخاطر حس خفگیش دراورد

هیچی نبود ک دردشو اروم کنه

نه مجرد بود 

درد از بین نرفت عادت کرد اخرم بخاطر حس خفگیش دراوردهیچی نبود ک دردشو اروم کنهنه مجرد بود

وای یعنی انقدر تحت فشار بود 😢😢

چه مدت صبر کرد بعد درآورد؟ شاید جا بیفته تو بدن یه مدت بگذره

وای یعنی انقدر تحت فشار بود 😢😢چه مدت صبر کرد بعد درآورد؟ شاید جا بیفته تو بدن یه مدت بگذره

۲سال وایساد درست نشد که نشد اوایل بخاطر هزینه ای که کرده بود دلش نیومد الا میگه الکی دوسال عمرمو هدر دادم خیلی درد کشید خیلی 

حموم رفتنی خیلی خیلی بدتر بود شیش ماه اول

من که توصیه نمیکنم ولی با چند نفر دیگه صحبت کن که تجربه دارن خیلی بده خیلی 

ای بابا 🥲پس باید بیشتر تحقیق کنممرسی که تجربه تو گفتی عزیزم

قربونت برم❤️

ولی اگه دوست داری انجامش بده مگه چندبار زنده ای که حسرتش رو دلت بمونه شاید به تو نشست

برو تو یوتوب ببین تحربه هارو

قربونت برم❤️ولی اگه دوست داری انجامش بده مگه چندبار زنده ای که حسرتش رو دلت بمونه شاید به تو نشستبرو ...

دوست دارم ولی خیلی میترسم 🥲

منم مجردم هم جای بخیه میمونه هم شنیدم حس سینه از بین میره اینا دودلم میکنه