2777
2789
از الان قربون صدقش میرم انقدر عاشق نی نی هستم هرجا نی نی میبینم دلم ضعف میره یک سال و نیمه عروسی کرد ...

ای جانم ...خدا بزرگه می نی دارم میشی.... نه کار خوبی کردی پیگیر باش

مامان یه دخمل گوگولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالش خدا کنه منم بشم واقعا اسیر دکترا شدن خیلی سختههم پولت میره هم جونت بی نتیجه

منم سه ماه بعد از عکس رنگی طبیعی باردار شدم. اما یکماه صبر کن حتما. چون ممکنه عفونت شدید بگیری بخاطر عکس . عفونت برای جنین خطرناکه

منم سه ماه بعد از عکس رنگی طبیعی باردار شدم. اما یکماه صبر کن حتما. چون ممکنه عفونت شدید بگیری بخاطر ...

بله گلم این ماه اقدام نمیکنم 

برام قرص سفکسیم نوشته تا شش شب گفت بخور 

من خیلی درد داشتمسه بار یا چهار بار درد کشیدم یعنی ۴ بار مایع حاجب انتقال داده؟چون هروقت بهم چیزی می ...

من با بیهوشی انجام دادم . چون تحمل درد ندارم. بیش حسی دارم . و درد رو زیاد حس میکنم.