2777
2789

سلام خوشگلا

دو روز بعد تاخیر بتام 541 بود که دکتر راضی بود

هفته شیشم دیروز تموم شد

پریروز رفتم سونو واژینال هیچ چیز دیده نشد هیچی نه ساک نه هیچی فقط گفت رحم غیر عادی بزرگه شکمم هم قشنگ جلو اومده 

یک کیست خیلی کوچیکم داشتم خارج رحمیم نبود

زود بوده؟ ممکنه تشکیل بشه؟😳😳

اصلا ویارم ندارم سر دخترم عجیب ویار داشتم

فقط دردای گاهو بیگاه شکم و کمر دارم که تو بارداری قبلیمم بود

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

زن داداش من پوچ بود خیلی ویار داشت همه اس گلاب به روت بالا میاورد

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ساک هم دیده نشد عزیزم؟هیچ درد یا لکه بینی نداری؟

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

البته برای  دیدن ساک باید بتا بالای ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰ باشه

من هفته ی هشت رفتم فقط ساک بود

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
به دکتر سونو تو  نشون ندادی ؟ نظرش چی بود؟

پرند مبارکه بارداریت

عزیزم کی رفتی سونو

من 5 هفته و 6 روز رفتم خیلی زود بوده؟؟؟؟

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
کیمیا خوبی؟یه زحمتی دارم واست هستی؟

جانم بگو

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
نه هنوز وقت دکترم 3 شنبست نه لک بینی نه هیچی کلیم کار کردم این چند روزه

نگران نباش برا من پوچ بود از اول لکه بینی داشتم 

خود دکتر چی گفت؟

پرند مبارکه بارداریت عزیزم کی رفتی سونو من 5 هفته و 6 روز رفتم خیلی زود بوده؟؟؟؟

مرسی عزیزم ممنون 

انشالله مال تو هم پوچ نیست و یه نی نی ناز تو دلت باشه

من 6 هفته رفتم عزیزم 

خیلی هارو دیدم تو 7 یا 8 هفته ساک تشکیل شده شاید لقاحت دیر بوده

فقط کار سنگین نکن بزار اگه هست جاش سفت بشه

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

عزیزم دستم بسته اس بی زحمت یه تایپیک باسم مینوشم بزن سوال فوری دارم..شرمنده😍😍

چشم گلم