2777
2789
عنوان

با جادوگر چجوری برخورد کنیم

494 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

من کاملا میدونم مادرشوهرم اهل دعا و جادو‌ و این چیزاس 

واسه زندگیمم دعا میگیره

بعد ب شوهرم میگه زنت زعفرون میریزه تو چایی نخور

خودشم ک میاد میگه ابجوش برام بیار یا نسکافه

چایی نیار

میترسه دعا بریزم توش و مث خودش باشم 

چجوری ب شوهرم بفهمونم ک عوضیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتشون کنه که با زندگی دیگران بازی میکنن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

مگه میشه به شوهر بفهمونی مادرت اینطوریه ول کن خواهر بزار به جهنم بره اینقدر جادوجنبل کنه که توکل به خدا کن زندگیتو بکن

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
ب شوهرت دعا بده

دعا نویس نمیشناسم وگرنه جادوها اینو باطل میکردم 

شوهرم تمام داراییش ب اسم مادرشه

رو حرفشم حرف نمیزنه

هزار بار تاحالا همه جا خرابش کرده باز شوهرم میمیره براش

به مادرشوهرش بگو بدبخت خل و چل اگر بخوام دعا بریزم توی چای زعفرون خب توی غذا هم می تونم بریزم کافر همه را به کیش خود پندارد

شوخی کردم بهش چیزی نگو جادوگره بدجنس تر هم میشه هیچی نگو 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
منم خالم زندگیمونو اتیش زدا مامانم چون خواهرشه نمیخواد قبول کنه

واای خاله منم خیلی توی زندگیم اذیتم گرد ولی مامانم نمیخواد قبول کنه

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل