2777
2789

اب زیاد

ناشتا ترکیب قهوه و تقریبا نصف لیمو ترش بعد اینکه یه لیوان اب ولرم خوردین معجزه میکنه✨️..‌خیلی مزه بدی داره ولی هم پر انرژیتون میکنه هم اشتهاتونو کم میکنه

بعد یه ماه تا دو هفته قهوه رو قطع کنید بعد دوباره میتونین شروع کنین

واسه کالری شماری و برنامه غذایی باقی روز هم میتونین از اپ زیره استفاده کنین از کرفس ارزون تره تا جایی که یادمه ولی کار باهاش واسه من راحت تر بود از همه جا هم میتونین دانلودش کنین

یه کارشناس تغذیه هم میذاره براتون بر اساس همه اطلاعاتی که ازتون میگیرن یه برنامه منعطف با در نظر گرفتن چیزایی که دوست دارین و ندارین و همه اطلاعات بدنیتون درست میکنه واستون

پاسخ گو هم هست هر سوالی داشته باشین

تخفیفم اگه خواستین کد منو بزنین تخیف میده بهتون

NE3842

یه کار دیگه هم که خیییلی خوبه تعیین کنید از ۳ ساعت قبل خواب چیزی جز اب نخورین

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️
چه قهوه ای رو باید با یه لیوان آب و لیمو قاطی کنیم

قهوه خالی باشه اگه میتونین دم کنین دمی اگرم نه از این قهوه سیاها که ترکیب اضافه دیگه ای نداره بدون شیر و شکر و افزودنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک گرم که چیزی نمیشه چجوری درست کنم من پنج ساله هروز صبح ناشتا یه شات قهوه میخورم

یک گرم؟

منم همیشه میخوردم ولی پوینتش وقتیه که با لیمو بخوری اصل کاری اون لیموعه که باهاش میخوری

مزش مزه استفراغ میده ولی اگه سریع بدی پایین قابل تحمله🤡😂به معجزه بعدش می ارزه

تو بگی میخورم طرز تهیه اش رو بگو برام دقیقا"

اها اینکه چطوری درست کنی؟

ببین تو اینترنت سرچ کنی با فیلم هست من توضیح بدم گیج میشی

ولی به اندازه موکاپاتت بستگی داره که یه قاشق یا دو یا سه قاشق غذا خوری بریزی

ندارم آپارات گوشیم هم سرچ بالا نمیاره نمیخام بگی استفراغت هم نخاستم بابا شب خوش

برو برو که خدا زدتت😂

تو باکسش اب میریزی تو اون فیلتره یه قاشق قهوه بعد درشو میبندی رو شعله کم میذاری تا بجوش بعد خاموشش میکنی

اگه فهمیدی که اجرم با خدا🚶🏻‍♀️😂

برو برو که خدا زدتت😂تو باکسش اب میریزی تو اون فیلتره یه قاشق قهوه بعد درشو میبندی رو شعله کم میذاری ...

دیونه شدم ازدستت بابا اینو نمیگم که میگم پنج ساله دارم قهوه میخورم خدا ایستگامون کرده این قهوه ذو با آب و آبلیو چه جور درست کنم مگه به پستم نخوری بااون اسم کاربریت

دیونه شدم ازدستت بابا اینو نمیگم که میگم پنج ساله دارم قهوه میخورم خدا ایستگامون کرده این قهوه ذو با ...

خب درست که سوالتو نمیپرسییی🤣

بابا اول یه لیوان اب میخوری ناشتا که هستی 

بعدش تو یه فنجون قهوه نصف لیمو رو اگه خیلی بزرگ بود یک سومشو میچکونی هم میزنی میخوریش دو سه روز اول سخته خوردن بعدش راه میوفتی

بعدش که خوردی کنارت یه لیوان اب باشه اگه اذیتت کرد مزش هی اب بخور مزش بره

یه ساعت بعدش راحت صبحانتو بخور ولی خب اگه ارد و شکر سفید مصرف نکنی خیلی خوبه خود من سالاد درست کردم خوردم