2777
2789
عنوان

چیکار کنم حالم خوب شه فوری:)

104 بازدید | 4 پست

فردا امتحان دارم و عقبم

و استرس و یه حال بدی شدیدی گرفتم

ب عشق سابقمو و عوضی بازیاش فکر میکنم حالم بد میشه

فک میکنم نمیتونم امتحانمو خوب بدم همش افکار منفی دلم میخواد گریه کنم نمیتونم چیکار کنم فوری خوب شم الان

دوش بگیر سریع و یه دمنوشی ، قهوه ای ، چایی چیزی بخور ، یکم با خدا صحبت کن ، بعدش درس بخون

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینو بپذیر ک الان وقت برا عزاداری وغصه برا عشق سابق و درس نخوندن نداری.غصتو بزار برای بعد امتحان.برا غصه همیشه وقت داری ولی امتحان همین یکی دوروزه .و البته ک امتحان مهمتره چون ب سرنوشتت مربوطه. و استرس الان تو فایده ای نداره بخون و برو سرجلسه ب هیچی دیگش فکر نکن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2300366

کاکاو تلخ بخور و دوش آب روبه سردی بگیر یا پاهاتو زیر آب سرد بگیر یکم حس  استرستو کم میکنه

به آیندت فکر کن که دلت میخواد چکاره بشی و براش برنامه ریزی کن مثلا بگو دلت میخواد یه وکیل بشی پس باید اول عربیتو قوی کنی و زبانتو پس تو تعطیلات کلاس زبان بری و کل کتاب عربیاتو حفظ کنیو...

مثال گفتم  دیگه هرچی خودت بخوای برا خودت بشین بنویس اندازه یرب بشین فک کن بنویس باعث میشه ذهنت یکم هدفمند بشه و فکرای مثبت بیان تو ذهنت