2777
2789
عنوان

حس مبهم

97 بازدید | 6 پست

امروز عصر یه کیس داشتم،تزریق خشک داشت حین کار یهو گریه کرد برام عجیب بود فکر کردم درد داره 

ازش پرسیدم خوبی؟؟ 

گفت نه 

پرسیدم چرا؟ زانوت درد داره؟؟ 

گفت نه ،حالم خوب نیس کاش اونروز میمردم ولی اینقدر حقیرانه کتک نمیخوردم گفت ببین شما درک نمیکنی از کسی ک عمیقا دوسش داری کتک بخوری بخاطر خیانت خودش چقدر درد داره 

میخاستم بگم میفهمتت منم مث تو بودم اما من شجاع بودم و از زندگی سمی بیرون اومدم میخاستم بگم منم روزی که صیغه نامه های شوهرم رو دیدم چ حالی شدم ،میهاستم بگم منم وقتی شاکی بودم ازش بجای توجیه چقدر کتک خوردم اما.....

فقط سکوت کردم سکوت.....

حس مبهمی دارم انگار کامبک زدم ب روزایی ک عمیقا قلبم شکسته بود اما نمیدونم چرا بیشتر نتونستم دلداریش بدم فقط گفتم آروم باش درست میشه

حس میکنم دروغ گفتم خیانت هیچپقت درست نمیشه ولی زندگی ک درگیر خیانت شد حتما یه روز تموم میشه 

سلام عزیزم من همیشه پیگیر تاپیکات بودم.چقد برات خوشحالم که از اون زندگی اومدی بیرون و بهترین کارو در حق خودت کردی

امیدوارم از این به بعد زندگیت پر از شادی و آرامش باشه و همیشه خوش باشی 

موفق باشی گلم ♥️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من همیشه پیگیر تاپیکات بودم.چقد برات خوشحالم که از اون زندگی اومدی بیرون و بهترین کارو در ...

سلام عزیزم ممنونم از توجهت 

مچکرم واقعا سخت بود اما خداروشاکرم ک عاقلانه تصمیم گرفتم 🙏

از کامنتت خیلی انرژی مثبت گرفتم ممنونم از لطفت💟🌹

چطور تونستی ادامه بدی؟

واقعا سخت گذشت ب من ولی برای تسلیم شدن زود بود تازه اول راهم محکومم ب زندگی و از همه مهم تر محکومم ب خوب زندگی کردن 🙂

برای کیس امروزم ارزو میکنم هر چه زودتر آرامش رو تجربه کنه و ذهنی آرام برای آیندش تصمیم بگیره