2777
2789
عنوان

۴قلو

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 92 پست
عزیزممممم.چقدر عالی چه باحال❤️❤️مبارکت باشه.بانو خوشحال باش نکنه خدای نکرده ناشکری کنی.خدا پشت و پنا ...

ایشالا خداقسمتتون کنه من خودم ۳سال تلاش کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بگو قرصات چی بود چیکار کردی منم عاشق چند قلویی ام

من سالم بودم خداروشکرهم خودم هم شوهرم یه دکترهست هرکی میره پیشش چندقلومیشه بچش منم رفتم برام امپول نوشت

یعنی ۲تاشومیندازن

جاری من ۴ قلو باردار شد دکتر پیشنهاد ریداکت داد، خودش قبول نکرد، یکیش همون اول از بین رفت و ۳ تا بدنیا اومدن😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جنسیتشون چی بود؟چه علائمی داشت

۲ تا دختر یه پسر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من سالم بودم خداروشکرهم خودم هم شوهرم یه دکترهست هرکی میره پیشش چندقلومیشه بچش منم رفتم برام امپول ن ...

عزیزم میشه بگی کدوم دکتره و کدوم شهرستانه ؟ چون من و همسرمم مشکلی نداریم ولی باردارم نشدم 

نه عزیزم منظورم اینه که احتمالا عمل کاشت انجام نداده و طبیعی باردار شده چون تو کاشت بیشتر از ۲تا جنی ...

خداروهزاررربارشکرمیکنم امامن واقعاتوان ۴قلوندارم

علائمش چی بود

یادم نیست عزیزم ،من همیشه کنارش نبودم ک