2777
2789
عنوان

بنظرتون این شوخی درسته؟؟؟من حق داشتم ناراحت شم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره هیانتو عادی سازی نکنید تو هر رابطه دو طرفه ای باید صداقت و تعهد باشه شرافتتونو فقط بخاطر ...

شرافت فروشی یعنی امروز با اینی ماه بعد با یکی دیگه 

بی شرافتی یعنی  ماه بعد اون یکی رو میبوسی ماه بعدش یکی دیگه 

بی تعهدی یعنی ماه بعدترش اون دومی رو بغل میکنی ماهای بعدترش سومی‌رو بغل میکنی 

به همه‌شون هم میگین عاشقتم و میمیرم برات😁

اگه عاشق هم باشید چه شما چه استاتر نامزد و همسر هستید نه دوستِ امروز و فردا و سرگرمی و خوشگذرونی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من از اینکارا متننفرم اون نگاه میکنه گوشی منو ولی اگ قراره اون منوو چک کنه پس منم باید گوشیشو ببینم ...

نده مگه مجبوری 

اگه کسی بگه بهم بده گوشیتو چک کنم همون لحظه کات میکنم درجا

کاربری دست دو نفر