2777
2789
عنوان

چرا من یه دوست ندارم؟!!!

121 بازدید | 12 پست

از این زندگی گهی متنفرم،ای کاش یع دایی یا عمو داشتم

حمایتم میکرد،ای کاش حداقل یه دوست داشتم که میشد روش حساب کرد

ای کاش میشد یقه خدا رو بگیرم بگم فلان فلان شده چرا...

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکی عمووداییش حمایتش کرده قابلمه اش بالا😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

باید روی مهارت های ارتباطی بیش تر کار کنی. دربارش کتاب بخونی و دوره ببینی. یکی از مولفه های هوش هیجانی بحث ارتباط هست. والا کتاب اگه بخوام معرفی کنم کتاب چگونه با هر کسی ارتباط برقرار کنیم نوشته لیل لوندز و کتاب آیین دوست یابی نوشته دیل کارنگی هست.

😐چ چیزا 

الان منم ندارم...همین نیم ساعت پیشم داشتم اهنگ من با خودم حالم چ خوبه رو گوش میکردم 

ب چ درد میخورن اینا وقتی قراره برن:) 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
هرکی عمووداییش حمایتش کرده قابلمه اش بالا😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

همش مالی نیست عاطفی جز حمایت محسوب نمیشه؟؟

چقدر بیسوادی تو

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
باید روی مهارت های ارتباطی بیش تر کار کنی. دربارش کتاب بخونی و دوره ببینی. یکی از مولفه های هوش هیجا ...

دوست قدرشناس و آدم پیدا نمیشه وگرنه آشغال زیاد ریخته

همش مالی نیست عاطفی جز حمایت محسوب نمیشه؟؟چقدر بیسوادی تو

بیسوادتویی

اتفاقااصلایادمالی نبودم

توچقدربی ادبی راحت توهین میکنی😡😡😡😡😡😡😡😡

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بیسوادتوییاتفاقااصلایادمالی نبودمتوچقدربی ادبی راحت توهین میکنی😡😡😡😡😡😡😡😡

از تاپیکم برو بیرون

از تاپیکم برو بیرون

اینجابرای عمه ات نیست

ریپ نزن نیام