حالا من نمیدونم باید ازمایش غربالکری ناشتا باشم یا بعدظهر هم میشه انجامش داد
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😂😂😂 گدا به گدا رحمت خدا حالا کی بیاد جواب ما دوتا رو بده والا منم هیچی نمیدونم
😅😅
منم تاپیک زدم هیشکی نیومد پاکش کردم ولی تاپیک مادرشوهر بود همه میریختن
پس چیکار کنیم حالا
من به کسی هم نگفتم باردارم نمیشه بپرسمم
فقط مشکلم اینه باید شهر دیگه برم
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
اره بخدا کسی نمیاد ما دوتا مامان بدونه تجربه رو آگاه کنهچرا شهر دیگه
شهر خودمون خیلی جالب نیست