2777
2789

بچه ها من وسواس نیستما که مثلا بخوام یچیزی زیادبشورم یاتمیزکنم یاهی بشورم و فک کنم تمیزنشده،ولی اعصابم خیلی داغون میشه خونه کثیف شدن،حرص میخورم،اعصبانی میشم سرهمسرم دادمیزنم،اصلا دست خودم نیس،مثلا یکیش امروز شب خوابیدنی اشپزخانه رو مرتب کردم کابینتهارو پاکیدم خوابیدم،امروز رفته موز گرفته اونم کمی له بود براشیرموز درست کردن،قراره شب درست کنیم،الان اومده یخچال بازکرده کل موزهارو از پلاستیک دراورده تا یدونه برداره،هرچی شیره اش بود که له شده بود ریخت زمین ،داد زدم که چرااینجوزی میکنی مگه نمیبینی اینا له شدن ،میگه خوب چیشده که،دیگه من دیوونه شدم،الان احساس میکنم کل خونه بایدتمیزشه چون پاخورده رو اون شیره ی موزها چسبناک هس دیگه،رفتیم اینور اونور،جونشم ندارم مریضم.

این فقط یه مثال امروز بود،

میبینی خونه رو ازصبح برق انداختم ،عصرش یاشبش سرامیک ها پر ازمومیشه،دیگه اعصاب نمیمونه برام،خودخوری میکنم ،موی پاهای شوهرمم میریزه اوناهس

ناسلامتی ۳ساله که عروسی کردم اومدم خونه ام،

یعنی من وسواسم؟شوهرم چون خانوادش بی سلیقه ان ندیده،بمن میگه وسواسی خونه رو ماه ب ماه تمیزمیکنن،درحالی که ماکلا مادرمم اینطوری بود،خاله امم،باسلیقه ایم،میدونم شاید من یکم شورش دراوردم،درکل میخوام بگم دست خودم نیس چیکارکنم خوب شم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم هفته ای یبار اساسی تمیزمیکنم همه جارو،رو تختی اینارو میشورم،سرویس هارو،

هرروزم درحد روزا جمع و جور کردن همون لحظه ،شبا اشپزخونه رو کابینت هارو پاک میکنم،گاز پاک میکنم،مثلا لباسایی که تو بالکن بودن و خشک شدن میارم میذارم کمد،نمیذارم شب خوابیدنی وسیله اضافه بیرون باشه.

صبح که بیدارمیشم بازهمین روال تاشب.

تواین وسطاهم جایی کثیف شد یه شوهرم یه دست گلی به اب داد قبلش شدیدا اعصبانی میشم هرچی ازدهنم درمیادمیگم براش،بعدباحرص میشینم تمیزمیکنم،کم میمونه خودمو بزنم ،درحالی که خانواده همسرم میبینم یا دوستام میگم خوشبحالشون هیچی نمیفهمن ازتمیزی راحتن.فقط به غذاشون اینامیرسن،منم کاش یکم بیخیال میتونستم بشم.دیروز دوستم میگه براعید یه کارگر اومده بود همه جاموتمیزکرد،ازاونوقت دست ب سیاه سفیدنزدم،بازم گفتم کارگربیاد،یعنی۳ماهه خونه تمیزنکرده،گازش هودش یه وضعی هس که نگم.من خونه و گازم تمیزنباشه غذام نمیتونم درست کنم.

منم اینجوری بودم بچه اومد بهتر شدم ینی مجبور شرم بهتر شم۰😂

همه میگن بچه بیادبهترمیشم،ولی چشمم آب نمیخوره،احساس میکنم دیوونه ترمیشم وقتی نتونم انجام بدم،حتی دوران پریودم که نمیتونم تکون بخورم به همسرم میگم جارو بکش نمیتونم تواین وضعیت ببینم

احتمالا وسواسی برو پیش دکتر بخدا بمونه بدتر میشه 

میترسم دکتر برم همسرم بگه دیدی وسواس بودی،دیگه بیشتر بخودش اجازه بده همه جارو بهم بریزه،اگه برم باید بهش نگم ،خودم برم

۴روز پیش اشپزخانه رو کلا داخل کابینت هاشو ریختم بیرون تمیزکردم دوباره گذاشتم بااینکه خونه نوساخته کابینتها نو،وسیله ها نو،برا عیدم خونه تکونی کرده بودم،ولی الان مثلامیخوام یه وسیله ای بردارم ازکابینت دیگه واویلا احساس میکنم دوباره تمیزکردن میخواد درحالی که برق میزنه،ای خدا خیلی خودمومیخورم خیلی اعصابم ضعیف شده،ناراحت هم میشم همش سرهمسرم دادمیزنم یا میبینم اختیارنداره خودش ازکابینت یچیزی برداره هی میگم ایندفعه چیزی نمیگم بازمیبینم نمیتونم،

هوووف

شما یچیزی بگین لااقل درست شم🥺