2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میان از در و همسایه میپرسن که واقعا چادری هست یانه اینکه ظاهر نمایی کنی فایده نداره.

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

نه ولی چه ربطی به سوال من داره ؟

حتما براشون سوال شده چون پرسیدید برای مصاحبه چادر بپوشید گفتند شاید دعوت شدید .

چادر امتیاز داره برای گزینش اما تحقیق میکنن .‌.. 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

حتما براشون سوال شده چون پرسیدید برای مصاحبه چادر بپوشید گفتند شاید دعوت شدید . چادر امتیاز داره بر ...

مثلا میان میپرسن از همسایه ها که چادریه ؟ خب همسایه ها که بد منو نمیگن مطمئنا الکی میگن اره

فک کنم بابا ابنهمه داوطلب مگه میرسن برن در خونه تکتکشون

شماره چندتا از دوستا و همسایه ها هم اجباریه باید بنویسی حتی همسایه های قبل . کروکی خانه هم باید بکشی براشون . من خودم سال پیش رفتم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

فک کنم بابا ابنهمه داوطلب مگه میرسن برن در خونه تکتکشون

خیلیا هستن ک میتونن همین کارو کنن ظاهری چادل بپوشن بنابراین قطعا میان تحقیق میگن این واقعا چادری بوده؟

اونجا ازت میپرسن ک همیشه چادری؟اگر بگی اره میرن تحقیق اونوقت معلوم میشه ...

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

مثلا میان میپرسن از همسایه ها که چادریه ؟ خب همسایه ها که بد منو نمیگن مطمئنا الکی میگن اره

از دوستات ( به دوستای که اعتماد داری حتما بگو ) میپرسند و... 

البنهد من در جریان نیستم چیکار میکنند