2777
2789
عنوان

لطفا مذهبی ها فقط بیان🤍

335 بازدید | 38 پست

خواهرای عزیزم 

من تصمیم گرفتم چادر بپوشم 

بنظرتون بابد چطوری باشه آرایشم و تیپم؟

و وقتی چادر سرمه باید چیارو رعایت کنم؟🥲🤍

خیلی خوشحالم میخوام چادری بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب منم تصمیم شمارو گرفتم 

مبارکه استارتر 🩷✨

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

عادی باش همین.لازم نیست کاری کنی.بخدا ماهم عادی ایم مثل شماها فقط پوششمون فرق داره

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

موهاتو بپوشون ..ینی نمیخاد حجاب انچنانی کنی در حدی ک موت بیرون نباشع..من اینجوری میزنم... ارایش هم خاستی ملیح بزن..😍ب خوشی استفاده کنی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

😍💚

حجاب استایل های اینستاروببن .کاربه این ندارم که همه ی کاراشون تظاهره .منظورم اینه تیپ وطرزلباس پوشیدن وست کردنشونوببن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من چادری و مذهبی نیستم 

اما بنظر من کسی که چادر سرش نباید آرایش کنه چون این دو با هم تناقض دارن 

ولی در عوض می‌تونه کلی رنگ شاد از  زیر چادر بپوشه لباسایی که بدون چادر معذب بود از پوشیدنش 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

آرایش خیلی کم و کمرنگ باشه بنظرم اشکال نداره 

مسئولیتت بیشتر میشه یکم

و هرجا و همه جا خدارو ناظر و شاهد بدون اونموقع چه چادری باشی چه بی چادر مطمعنا خطا نمیکنی 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست