2777
2789
عنوان

لطفا مذهبی ها فقط بیان🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایش ملیح هیچ اخوند و مرجع تقلیدی حرام ندونستن و ارایش ملیح هیچ اشکالی نداره

حلال و حرامش رو نمی‌دونم کاری هم بهش ندارم 

نظر شخصیمو گفتم چون اینستا میبینم طرف آرایش داره بعد رژ لب هم زده برام جالب نبود 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

عزیزم اگر حتم بر تداومش دارید شروع کنید از خود چادر 

و ست های شال و روسری و ساق دست یک رنگ زیر چادرتون استفاده کنید جنس خوب باشه خنک باشه لیز نخوره که مدام با خودتون درگیر باشید و شلختگی به وجود نیاد  چون سایز چادر و پوشش زیرش مهم هست اگر خوب نباشه خیلی زود دلزده و خسته خواهید شد و لباس زیر چادرتون بلند و آویزون نباشه ولاغیر که از پوشش های ساده تر و رسمی تر استفاده کنید 

مثلا از پوشاندن موهاتون ،ارایش ملایم ،مانتو عبایی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
😍💚 حجاب استایل های اینستاروببن .کاربه این ندارم که همه ی کاراشون تظاهره .منظورم اینه تیپ وطرزلباس ...

ایدی چندتاشون که چادری هستن رو میگید؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
حلال و حرامش رو نمی‌دونم کاری هم بهش ندارم  نظر شخصیمو گفتم چون اینستا میبینم طرف آرایش داره ب ...

بعضیها بدون ارایش میشن روح از نظر من ملیح اصلا اشکال نداره کلا چه چادر چه بدون چادر ارایش ملیح خوبه.کلا وقتی ارایش برای پوشاندن عیب باشه اشکال نداره

بنظرتون عبا زیر چادر خوب میشه؟

نه فداتشم عبا زیر چادر اصلا نمیشه پوشید 

عبا خودش به تنهایی یک پوشش کامل هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بنظرتون عبا زیر چادر خوب میشه؟

من خودم پوشیدم اگه قدش از چادر بلند تر نباشه

عالیه

راحت جلو چادر رو باز میزاری

میشه راحت تر پاشنه بلند بپوشی

مشکل ست کردنت کمتر میشه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷