2821
2789
عنوان

پاپوش مامانم...🥲

1097 بازدید | 58 پست

بچه ه من تو تاپیک قبلی ها هم توضیح دادم

همه میدونن چجوری با من....

مامانم گوشیش قبلا یه مشکلی براش پیش اومد طرفی که گوشی درست می‌کرد، گفت درستش کردم ولی دیگه رعایت کن.

حالا امروز تو ماشین گوشیش دست من بود،وقتی پیاده شدیم گذاشتمش،رو صندلی فک کردم خودش بر میداره.برگشتنی که سوار شدیم گوشیش داغ داغ شده بود،روشن هم نمیشد

مامانمم که دیگه بهانه دستش داده بودم شروع کرد.....

بابام گفت بزارش جلو فن خنک شه روشن میشه

مامانم گفت نههه خرااببه،مقاله توشه و.... همه اطلاعات و پی دی اف و...تو این گوشیه،مدام تف می‌کرد توصورتم.

بعد دیگه بابام گفت تف نکن بخدا بزاریش جلو فن روشن میشه،دیگه به اجبار بابام گذاشت،بکم که گذشت بابام گفت الان خنک شده روشن نشد؟مامانم گفت نه فلان فلان شده گوشیم رو خراب کرد.

بابامم یه سر تکون داد گفت حواسم هست ۵ دقیقست،گوشیت روشن شده حتی رفتی تو لیست مخاطبین!!‌!

مامانمم کُپ کرده بود.بابام گفت الان مثلا منم ۴ تا تف میکردم تو صورت این دختر چی نصیب تو میشد؟🥀🖤🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا پدرتونو حفظ کنه

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز