الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر نکنم معنی خواستی داشته باشه شاید ی ساعتی ک براش فراموش شدنی نیست رو گذاشته!
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
بخدا این دخترا خیلی عجیبن بیو شون هم رمزگزاری شده اس😑😒
نچ هیچ ربطی ندارههههه بعدشم شما پسرا عجیبین حتی تو فکر بیو ماها هستی ننننن🙂😂😑
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
بفکر نیستیم ولی یدفعه چیز عجیب غریب میزارین آدم بفکر میره خب این اخه دیگه چه سمیه😂
ن ببین ما بعضی از زمان ها رو یادمون نمیره امکان داره این ساعتی رو ک بیو گذاشته اسم آهنگ باشه یا خاطره ای رو داشته تو اون ساعت ک براش فراموش شدنی نیست