2777
2789
عنوان

سالاد ماکارونی خوشمزه ی من😋

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برخی ۲۰ نفر چنتا بسته ماکارونی فرمی بزنم؟؟ بعد برای تولد ساندویج الویه با نون باگت بهتره ...

اگه بچه زیاد دعوته‌ . سه تا.

وگرنه دوتا.

من که عاشقشم.

من زیادی مهمونی میدم بخاطر همون نظر دادم🌹🌹🌹

عزیزم برخی ۲۰ نفر چنتا بسته ماکارونی فرمی بزنم؟؟ بعد برای تولد ساندویج الویه با نون باگت بهتره ...

فکر کنم تقریبا ۴ یا ۵ تا بسته کافی باشه بیشتر بستگی به مهمونات داره که بزرگن یا کوچیک 

برای ساندویجم حالت رولت درست کنی شیک و باکلاسه بعد با کاهو اینام دورشو تزیین کنی دور ظرفاتو

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
اگه بچه زیاد دعوته‌ . سه تا. وگرنه دوتا. من که عاشقشم. من زیادی مهمونی میدم بخاطر همون نظر دادم🌹 ...

خیلی لطف کردی مهربون ازت ممنونم🙏❤

واردی کمک میکنی

مقدار خیارشور و سس و ذرت و کالباس رو بهم میگی

۸ تا بچه ۱۲ تا خانم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

چیا ریختی عزیزم؟؟ سوسیسه توش؟خام یا سرخ شده؟

نه کالباسه ذرت و سس و خیار شور

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
نه کالباسه ذرت و سس و خیار شور

همین چیز دیگه نریختی

بعد سست شامل چیاست

مثلا ماست یا ....؟؟

برای فردا عصر میخام شب درست کنم یا فردا صبح

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

خیلی لطف کردی مهربون ازت ممنونم🙏❤ واردی کمک میکنی مقدار خیارشور و سس و ذرت و کالباس رو بهم میگی ...

خیارشور یه کاسه خرد شده باشه. ذرت یه پیاله کوچیک بزن. تونستی کمی شوید بزن‌ عالی میشه. من کالباس نمیزنم واقعیتش ،موندنی بو میده، خاستی میتونی مرغ بزنی. یه سینه گرغ رو بپز ریش ریش کن. نخاستی میتونی هویج یا سیب زمینی هم بزنی. عالی میشه.

سس رو دقیق اندازه نگرفتم، ولی حتما ماست همزده هم بخر با سس قاطی کن محشر میشه.

یه روز قبل درست کن بذار یخجال،ولی تو ظرفهای سرو ات نکش. چون مثل قالبیشه میچسبن به ،خوب دیده نمیشه.

یکی دوساعت مونده به پذیرایی کمی سس بزن قاطی کن بعد بکش توی ظرفات،روشم با جعفری و گوجه به شکل گل تزیین کن 

همین چیز دیگه نریختی بعد سست شامل چیاست مثلا ماست یا ....؟؟  برای فردا عصر میخام شب درست کنم ...

من برای سس تو یه پیاله چند نوع سس رو ریختم قاطی کردم خیلی خوشمزه میشه 4قاشق سس فرانسوی 5قاشق سس هزار جزیره و دو قاشق سس چیلی البته مقدارشونو میتونی بیشتر بریزی اما  هر چقدر ریختی سس چیلی از فرانسوی و هزار جزیره کمتر بریز

خیارشور یه کاسه خرد شده باشه. ذرت یه پیاله کوچیک بزن. تونستی کمی شوید بزن‌ عالی میشه. من کالباس نمیز ...

این مقدار که گفتی برای چنتا بسته ماکارونی کافیه؟؟

و اینکه یعنی بدون مرغ و کالباس میشه؟

برا ۲۰ نفر یک کیلو سس و ربع کیلو ماست خوبه

همین چیز دیگه نریختی بعد سست شامل چیاست مثلا ماست یا ....؟؟  برای فردا عصر میخام شب درست کنم ...

فقط اینا رو ریختم چون تو خونه بقیه موادشو نریختم وگرنه نخود سبز و هویج اینا هم میتونی بریزی یکی از بچه های اینجا گفت شوید هم خوشمزه میشه

فقط اینا رو ریختم چون تو خونه بقیه موادشو نریختم وگرنه نخود سبز و هویج اینا هم میتونی بریزی یکی از ب ...

تو خونه بقیه موادشو نداشتم

من برای سس تو یه پیاله چند نوع سس رو ریختم قاطی کردم خیلی خوشمزه میشه 4قاشق سس فرانسوی 5قاشق سس هزار ...

دست گلت درد نکنه😘

دست گلت درد نکنه😘

خواهش میکنم🌹😘