2777
2789
عنوان

سالاد ماکارونی خوشمزه ی من😋

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 35 پست
این مقدار که گفتی برای چنتا بسته ماکارونی کافیه؟؟ و اینکه یعنی بدون مرغ و کالباس میشه؟ برا ۲۰ نفر ...

برای دو بسته گفتم. 

آره چرا نمیشه ،توی دورهمی ها بستگی به سلیقه ی فرد گاها مرغ میزنه،گاها کالباس،و گاها هیچ کدوم.

آره سس کافیه ولی ماست همزده سون بگیر،با اون سس رو باز کن بزن به موادت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دو بسته گفتم.  آره چرا نمیشه ،توی دورهمی ها بستگی به سلیقه ی فرد گاها مرغ میزنه،گاها کالب ...

اول که خیلی ممنونم 

دوم لطف کن اینم نظر بده متشکرم

برا تولد که عصر هست بعنوان عصرانه 

بین سالاد ماکارونی و ساندویچ الویه کدوم مناسب تره 

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

استارتر❤😘

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اول که خیلی ممنونم  دوم لطف کن اینم نظر بده متشکرم برا تولد که عصر هست بعنوان عصرانه  ب ...

خواهش میکنم.

انتخابام میتونه براساس این دلایل باشه، سالاد ماکارونی رو انتخاب میکنم چون سالادالویه هزینه اش از سالاد زیاده،مخصوصا اینکه باید نان باگت بخرم.

اگه عکس و استوری برام مهم باشه سالاد ماکارونی رو انتخاب میکنم چون شیک تره.

اگه میخام برام آسون تر باشه هم حین پذیرایی هم بعدش ،سالادالویه رو انتخاب میکنم.

خواهش میکنم.انتخابام میتونه براساس این دلایل باشه، سالاد ماکارونی رو انتخاب میکنم چون سالادالویه هزی ...

🙏🙏🙏🙏❤

خیلی ممنونم