سلام امیدوارم حالتون خوب باشه،من خواننده خاموش بودم اما از وقتی با رعایت یه سری نکات تونسم بدون داروی هورمونی کیستم رو رفع کنم با خودم گفتم حتما باید حساب کاربری بسازم و از تجربه ام برای دحترخانم ها یا خانم هایی که مثل من درگیر سندرم تخمدان پلی کیستیک( pcos ) هستن یا به اصطلاح عامیانه کیست دارن بگم تا شاید اونا هم مثل من نتیجه بگیرن چون میدونم که خیلیاتون از مصرف داروی هورمونی خسته شدید
🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانمهایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
من هم مثل همه وقتی ۸ سال پیش توی سونوگرافی مشخص شد تخمدانم پر از کیستهای ریز هس با تجویز متخصص زنان شرو کردم به مصرف قرص، بدون قرص پریود نمیشدم و موی زاید توی چونه و گردن و زیر نافم داشتم، همونطور ک میدونین چون این قرص هورمونیه عوارض زیادی داره که یکیش خلق پایین و افسردگیه من تمامی عوارضشو قبول کرده بودم چون دلم میخواست پریود شم ( پریود شدن یک درده اما پریود نشدن هزاران درد (: ) ولی در ادامه ی مصرف قرص یکی از عارضه هاشو که به چشم دیدم کلا این قرص رو بوسیدمش گزاشتمش کنار
🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانمهایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
افزایش ریسک کنسر، افزایش ریسک لخته شدن خون، خلق و خوی پایین
البته شاید برای بعضیا قطع قرص مضر باشه پس بی گدار به اب نزنین، کیستهای من ریز بودن ، ولی در کل این موارد به همه کمک میکنه شاید بعضیا مجبور شن کنار قرص این موارد رو رعایت کنن
من روی پوستم خیلی حساسم، کم کم متوجه شدم صورتم دیگه روشن نیست و حتی مامانم بهم گفتن صورتت چقد لک افتاده! این حرف برای من خیلیییی ناراحت کننده بود ، این شد که کلااااا مصرفشو قطع کردم، و چون پریود شدنم وابسته به خوردن قرص بود با قطع کردنش ۳ ماه پریود نشدم، و میبینین که وقتی ادم پریود نمیشه انگار یه انرژی درونش هس میخواد ازاد شه ولی نمیتونه ): اینکه بتونم خود به خود پریود شم برام مثل یه ارزو بود
من ۴ ساله درگیرشم. اولین قرصی ک بهم دادن چاقم کرد پرمو شدم عصبی شدم و خیلی چیزای دیگه. الان اصلاح سبک کردم وزنم اومده پایین تر، قرصم رو عوض کردم بهتر شدم. ولی عوارضش خیلی اذیت کننده است هر روز اذیتم بخاطرش
شرو کردم به سرچ کردن توی سایتهای خارجی و یوتیوب کسایی که مثل من کیست داشتن و بدون دارو رفعش کرده بودن همشون حرفای واحدی رو تکرار میکردن، میرفتم کامنتهایی که زیر اون پستها نوشته شده بود رو میخوندم میدیدم که نتیجه گرفتن انگیزه میگرفتم تا منم شرو کنم، خانما من قبل اینکه تصمیم بگیرم به این راهکارها عمل کنم زیاد شنیده بودم راهکارهاش چیه ولی این مسیر فقط روی خانمی جواب میده که دیگه از مصرف قرص هورمونی مثل من واقعا خسته شده باشه وگرنه بی فایده س اینم بگم ممکنه برای شما قطع کردن قرصتون عارضه داشته باشه پس بدون فکر وو تحقیق قطعش نکنین من صرفا تجربه خودمو عرض میکنم
من تونسم با رعایت این مواردی که میگم در عرض یک ماه بدون قرص هورمونی پریود شم تموم این پیجای خارجی قدم اول میگفتن وزنتون رو باید کم کنید، اگر بدون قرص پریود نمیشین این مورد رو باید انجام بدین و وزنتونو بیارین پایین! پیاده روی روزانه یا هفته ای ۵ روز حتما داشته باشین، قدم هاتون نباید اروم باشه، پیاده روی سریع حدقل ۴۰ دقیقه کارسازه ! برقصید، ایروبیک کار کنین، زومبا هم خوبه ورزش با ۲ روش بهتون کمک میکنه یک اینکه باعث میشه وزنتون بیاد پایین و مقاومت بدنتون به انسولینی که توی بدنتون ترشح میشه رو کم میکنه ( ترشح زیاد انسولین برای تخمدان سمه ) دوم اینکه هورمون رشد بدنتون با ورزش زیاد ترشح میشه که هورمون رشد میاد انسولینو میاره پایین و اینجوری تخمدان هاتون از خوشحالی موج مکزیکی میرن😂