2777
2789
عنوان

این ست برا بیمارستان خوبه؟؟

179 بازدید | 17 پست

تاپیک های چند سال پیش میگفتن سرهمی برا بیمارستان خوب نیست،خیلی گشتم چیز خوبی پیدا نکردم فقط همین رو دیدم تو پیج.استیناش برگردون میخوره دستکش میشه. خیلی ام گرونه۵۵۵ تومن😐🚬

برا پسر خوبه؟؟؟ 

چه بامزس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی میخواد تنش کنه؟

مامانت یا خودت؟

من اون اوایل اصلا نمیتونستم یقه های اینجوری تنگ تن بچم کنم بخاطر گردنش همیشه دکمه دار میپوشوندم براش

بعدشم کی گفته سر همی بده،؟

برای نوزاد سرهمی بهترین گزینه اس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

او خدا ایشالا قسمت خواهر منم بشه.بله قشنگه منم سرهمی نپوشیدم یکی شبیه این بود فقط دقت کن دودست لباس این مدلی داشته باش هم بیمارستان هم وقتی ترخیص میشین بپوش از از در میری اولین بار نوزاد و میبینن و عکس میگیرن وضمنا سفید انتخاب کن رنگ روشن تا قرمزی پوست نوزاد کمتر دیده بشه

کی میخواد تنش کنه؟ مامانت یا خودت؟ من اون اوایل اصلا نمیتونستم یقه های اینجوری تنگ تن بچم کنم بخاط ...

بیمارستان تنش میکنن دیگه

یقش تنگ نیست که دکمه میخوره دیگه

چه بدانم تاپیک اای سال های پیش رو میخوندم میگفتن سرهمی بده

خوشم نمیاد سفید برا دخترم سفید بود اصلا خوشگل نشده بود حداقل طرح دار رنگ نود یکم بهتره

برای نوزاد تازه دنیا اومدخ باید سفید بپوشی ترجیحا ساده ی ساده

که اگه زردی داره زود بفهمی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چه ربطی به زردی داره🤔

سفید زردی رو بهتر نشون میده تا رنگای دیگه