2777
2789

دو ساله جدا شدم ۳۳ سالمه لیسانس دارم و درآمد خیلی معمولی خونه و ماشین هم ندارم. خواستگاری دارم که ۸ سال ازم بزرگتره مدرکش دیپلم شغل آزاد درامد نسبتا خوب خونه و ماشین داره اونم جدا شده و هیچ کدوم بچه نداریم  از نظر تیپ و ظاهر من بهترم .با توجه به شرایطی که گفتم ازدواج کنم یا صبر کنم موقعیت بهتر میاد لطفا هر کی تجربه داره بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی بنظرم اگه به دلتون نشسته خیلی سخت نگیرید چون شرایطش خوبه

بله درسته ولی خودش من ازش پرسیدم تو خونه اهل کمک کردن هستی گفت اصلا الان بیای خونم رو ببینی وحشت میکنی کلی ظرف نشسته دارم و خونه به هم ریخته زندگی با مرد شلخته واقعا سخته از طرفی فاصله سنیمون  زیاده واقعا نمیدونم چکار کنم 

بله درسته ولی خودش من ازش پرسیدم تو خونه اهل کمک کردن هستی گفت اصلا الان بیای خونم رو ببینی وحشت میک ...

فاصله سنیتون اونقدرا هم زیاد نیست قابل قبوله ولی خب اگه معیاراتونو نداره شاید بعدا پشیمون بشید میخواید تنهایی فعلا با یک مشاور ازدواج صحبت کنید