2777
2789
عنوان

تربیت فرزند

143 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

من دخترم نزدیک 3سالشه

وسایایللشو میریزه. من جمع میکنم

تازگیا میخوام یادش بدم

یه اسباب بازی داره. مهره های ریز زیادی داره

بهش میگم جمع کن. جمع نمیکنه

چه برخوردی باید داشته باشم؟!! 

برای اولین‌بار قهرم باهاش. دل خودم می‌شکنه و.... 

ناراحته ها ولی جمع نمیکنه

جایزه بزار براش

اکه اینا رو جمع کنی فلان چیز رو بهت میدم یا برات میخرم

دفعه ها بعدی به امید جایزه و تشویق خودش جمع میکنه

این کاربری به شخص دیگه ای واگذار شده حاجت بزرگی دارم که تمام زندگیمه اگه لطفی کنین و یه صلوات بفرستین ممنون تون میشم   

سه سالشه.... باورم نمیشه دلت میشکنه... نوجوان شه میخوای چیکار کنی خواهر من ،بیا کانال تربیت فرزند زیر ۷ سال استاد حسینی ببین چی میگه .... ۲۰۰ تومن هزینشه عالیه ، من که خودم مربی تربیتی هستم برای بچه‌هام اونو پیگیریم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر که جواب نیست. یه کلیپ خارجی دیده بودم که بچه های کوچیک فرق توپ بازی با کار خونه رو چندان متوجه نمیشن، از نظر اونا هر کاری که اونا رو مشغول کنه بازیه و لذتبخش. بعد مثلا یه کیسه اشغال دست باباش بود، یه کیسه کوچیکتر هم داده بود به بچه دوتایی دویدن انداختن تو سطل. یه جارو دست مامان بود، یه جاروی کوچیکتر دست بچه

به نظرم سعی کن تو کارای خونه دخالتش بدی، حتی شستن جوراباش، برای اون فقط یه بازی و اب بازیه. وسایل هم دونه دونه بده دستش بگو بذار سرجاش و بعد تشویقش کن و دست بزنید و اروم هورا بکشید.

من با دختر ۱۷ ماهم اینکارو میکنم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مفهوم جایزه رو نمیدونه🤭 بهش گفتم اهمیت نداد

هنوز سه سالش نیست ،دختر من در آستانه ی ۷ سالگی و جشن ادبشه تازه من دارم میگم وسایلشو شب ها جمع کنه و استیکر بگیره ، مخصوصا بچه اول اصلا چیزی بلد نیست ، بچه های بعدی من اتوماتیکن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
هنوز سه سالش نیست ،دختر من در آستانه ی ۷ سالگی و جشن ادبشه تازه من دارم میگم وسایلشو شب ها جمع کنه و ...

جشن ادب چیه؟ اینا چقدر قرتی بازی دارن😄😄

ما یه جشن الفبا داشتسم که اونم بخاطر هزینه نصف والدین میپیچوندن😁😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

جشن ادب چیه؟ اینا چقدر قرتی بازی دارن😄😄 ما یه جشن الفبا داشتسم که اونم بخاطر هزینه نصف والدین میپ ...

من خودم توو سیستم تربیت فرزند ۷ ۷ ۷ ، ۷ سالگی برای بچه هام جشن ادب میگیرم ، تا ۷ سالگی بازی و آداب ، تا ۱۴ سالگی ادب و احترام ، تا ۲۱ سالگی علم و تواضع

من خودم توو سیستم تربیت فرزند ۷ ۷ ۷ ، ۷ سالگی برای بچه هام جشن ادب میگیرم ، تا ۷ سالگی بازی و ...

چه جالب

چه جالب

بله تربیت فرزند دارای سیستم هست ، برای هر سنی برخورد متفاوت هست ، کانال تنها مسیر زندگی خیلی ارزان آموزش میده و منسجم

قهر که جواب نیست. یه کلیپ خارجی دیده بودم که بچه های کوچیک فرق توپ بازی با کار خونه رو چندان متوجه ن ...

ممنون وقت گذاشتین 

همه اینکارا و میکنم اتفاقا

کوچیکتر بود گوش میداد. الان میگه بلد نیستم ک

الکی😅

ممنون وقت گذاشتین  همه اینکارا و میکنم اتفاقا کوچیکتر بود گوش میداد. الان میگه بلد نیستم ک ا ...

خب پس اون یه بچه کاملا سرتقه که داره سر شما رو شیره میماله😄