2777
2789
عنوان

فانتزی شدید

772 بازدید | 87 پست

فک کن گوسفند از طرف خدا فرستاده نمیشد

و رسم بود روز عید قربان 

واقعا پدرا سر بچشونو ببرن

خخخ امروز نوبت ماها بود😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

🤣🤣🤣

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکنش صادقانه ی واکینک ها که هرسال ۹ تا انسان قربانی میکردن:

البته با همین روش کل اروپا رو گرفتن ولی خب درست نیست😂😂😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
سر پسر باید میبریدند خخخخخخخ تازه این خانواده پسر دوستا 

پسر نداشت چی خخخ مثلا نوبت من بود میگفت محدثه برو ی قلوپ آب بخور میخام قربانیت کنم 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

واکنش صادقانه ی واکینک ها که هرسال ۹ تا انسان قربانی میکردن: البته با همین روش کل اروپا رو گرفتن ول ...

نه سنگ کاغذ قیچی میکردن بچه ها هرکی میباخت خورشت فردا میشد خخ

گوسفند بدبخت

خوب شد اومد وگرنه تو کارت ساخته بود الان