2777
2789

پست قبلی گفتم کسی کلینیک فراز تهران رو می شناسه من پسرم انحراف ستون فقرات ۱۰درجه داره کسی اونجا جواب گرفته

صبح تعطیله. اکثرا خوابن و اینجا هم از هر شهری هستند. احتمالش کمه جوابتو بگیری. میشه بگی چطوری فهمیدی ستون فقراتش انحراف داره ؟ من دلم میخواد دخترم رو ببرم معاینه مطمئن بشم اوکیه. نمی‌دونم کدوم تخصص باید ببرم. 

صبح تعطیله. اکثرا خوابن و اینجا هم از هر شهری هستند. احتمالش کمه جوابتو بگیری. میشه بگی چطوری فهمیدی ...

من تو حموم خودم فهمیدم داره بچه کج میشه انگار آب داغ ریختن سرم یه هفته هست گریه میکنم.بچه ام از یک سالگی گردنشو نتو نیست خوب بگیره همه میگفتن بزرگ بشه خوب میشه اصلا هر کجا دکتر بردم نتونستن تشخیص بدن  پسرم نه می‌تونه خیلی تند تند بدو ....بچگی هم چهار دست و پا نرفت فکر کنم مادر زادی بوده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبح تعطیله. اکثرا خوابن و اینجا هم از هر شهری هستند. احتمالش کمه جوابتو بگیری. میشه بگی چطوری فهمیدی ...

باید تخصص ارتوپد و ستون فقرات ت ببری یمش فقط تو تبریز بردم ...گفت ده درجه داره ولی بزار باشه بعدن بیار ...میخواستم ببرم تهران کلینیک فراز اونجا رو تعریف میکنن

من تو حموم خودم فهمیدم داره بچه کج میشه انگار آب داغ ریختن سرم یه هفته هست گریه میکنم.بچه ام از یک س ...

چقد غم انگیز. غم بچه سخت ترین غم دنیاست. امیدوارم نور بتابه به دلت و به زودی دلت شاد بشه از سلامتش. 

چهار دست و پا ، بحث جدی نیست، تو خانواده ما هیچ بچه ای نمیره.

من دو تا برادرام خیلی از من کوچکترن ، اصلا نرفتن با باسن میرفتن.

دخترمم نرفت اصلا نترسیدم ، دقیقا عین برادرام.

دخترای خواهرامم نرفتن.

من کلینیک نمیشناسم ولی شوهرم رماتیسم ستون فقرات داره، میره میش دکتر علینقی اگر اسمش اشتباه نگفته باشم 

باید تخصص ارتوپد و ستون فقرات ت ببری یمش فقط تو تبریز بردم ...گفت ده درجه داره ولی بزار باشه بعدن بی ...

مرسی. من فراز نمی‌شناسم. ولی تهران کلا خدماتش خوبه. بچه من اصفهان پیش بهترین دکتر قلب می‌رفتم. از تمام استان های اطراف میان پیش این دکتر. ولی شک کردم یه چیزی درست نیست. بردم بیمارستان دی تهران. یکی از گرون ترین بیمارستان ها بعد از گاندی یا حتی در حد همونه. اونجا فهمیدم اگر دیرتر می‌رسیدم بچه با اون مدل درمان از دست می‌رفت انقد که شرایطش وخیم بوده. خدا میدونه چند ده برابر اصفهان پول میدادم به ویزیت و درمان بیمارستان تهران. ولی عوضش معجزه کرد. سه چهار سال رفتم و اومدم تا خوب شد.

حتمااااا ببرش تهران هر جایی که هست.

کاری از دستم برنمیاد جز اینکه واسه بچه ات حمد شفا میخونم. امیدوارم خوشحال بشی از خبر سلامتش.

ممنونم جواب گرفته 

ببین مال شوهر من رماتیسم ستون فقرات، درمان نداره، فقط قرص میخوره تا دردش کمتر بشه.

بیماری ارثی.

شوهرم پاهاش پرانتزی هم هست، الان به خدا بهش فکر میکردم، اگر تو بچگی ، خانوادش دقت میکردن، ممکن بود خوب بشه پاهاش، با شلوار لی خیلی معلومه، مرد هم هست، مانتو و ...هم روشو که نمیگیره.

الان شما هم الکی غصه نخور که کاری پیش نمیبره.

همین که توجه کردی و زودتر فهمیدی، صد قدم جلویی.

تو گروهها و سایت بگرد دکتر خوب پیدا کن، ببرش، هر چی زودتر ، بهتر.

ان شالله دامادیش رو ببینی

من تو حموم خودم فهمیدم داره بچه کج میشه انگار آب داغ ریختن سرم یه هفته هست گریه میکنم.بچه ام از یک س ...

سلام حال شما خوب هستین میشه درخواست دوستی رو قبول کنید منم پسرم همین مشکل هارو داره میشه باهم حرف بزنیم منم اهل عجب شیر هستم