2777
2789
عنوان

چکار کنم خسیس نباشم؟ 🙁

1691 بازدید | 32 پست

سلام دوستان

بچه ها من گذشته خیلی سختی داشتم پدرم فوت شده بود تنها با مادر بیمار روحی 

از سن خیلی کم کار کردم درس خوندم مدیریت خونه با من بوده دخل و خرج خونه با من بوده مادرمم یه بچه ده ساله تصور کنین در اون حد نابالغ و متوقع و پر خرج 

غیر اینا خرید جهزیه مراسم عقد و خرید عروسی و و و و خلاصه خودم خانواده خودم بودم یه جوری صورتم با سیلی سرخ نگه میداشتم که همیشه همه به عنوان یه ادم حسابی قبولم داشتن 

بعد ازدواجمم یادمه تو دوران نامزدی از این املاکی به اون املاکی از این بانک به اون بانک شوهرم میبردم که فکر خونه باشیم بعدم ماشین خریدیم بعد خونه رو ارتقا دادیم بعد ماشینو‌ طوری که همه مونده بودن 

ولی خب متاسفانه الان که زندگیم خوبه بازم دستم به خرج نمیره مدام استرس دارم نکنه قسطا عقب بیفته نکنه قبضا رو نتونیم بدیم نکنه نکنه

خیلی ها از من توقع کادو های گرون دارن یا مثلا پذیرایی های شاهانه ولی من طبق عرف میدم گاهی ندارم گاهی دارم ولی استرس دارم که کم بیارم و زیاد کادو نمیدم مثلا اگه همه یک میلیون بدن من یک میلیون میدم

توقع دارن من جدا از شوهرم عیدی بدم چون شاغلم  

حالا وضع مالیمون عالی نیستا فقط دورنمامون خوبه تا خرخره قسط میدیم 

با اینحال دوست دارم خرج کنم ولی همیشه نگرانم 

اینا اثرات شب هایی هست که از گرسنگی خوابیدم ولی نزاشتم کسی بفهمه 

نمیخوام خسیس به نظر برسم 

چکار کنم 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توقعات بیجا رو ول کن، بیخود توقع دارن اصلا تیلیاردر باشین کسی حق نداره توقع داشته باشه مفت بریزین به پاشون، اما برا خودت برنامه داشته باش، مثلا بگو ابن مقدار از درآمدمون برا اقیاط و قرض و قبض و مایحتاج و خرجی خونه و... این مقدار برا پس انداز، باقیشم فقط و فقط اختصاص بده که مثلا هرچی دوس داری بخری یا تفریح کنی یا رستوران بری 

توقعات بیجا رو ول کن، بیخود توقع دارن اصلا تیلیاردر باشین کسی حق نداره توقع داشته باشه مفت بریزین به ...

ممنون عزیزم 

همینکارو میکنم ولی باز اون پس اندازی که میشه رو نگه میدارم مثلا میگم نکنه ماه دیگه کم بیاریم خرج نمیکنم با نصفشو نگه میدارم  

میدونی دلم همیشه اشوبه 

درباره کادو کسی نمیتونه کسی رو مجبور کنه به دادن کادوی بیشتر ، قرار نیست هر کی بیشتر داشت چماق بشه بالاسرش

ولی درباره استرس قسط و تموم شدن پول و غیره ، اولا به خدا توکل کن ، راهی که تو اومدی و سختی کشیدی کمک خدا بوده نه خودت تنهایی ، این خودش اطمینان قلبی میده که دهنده کس دیگه ایه

بعدش هم زندگی کن آروم باش ، پس کی قراره آروم باشی و استفاده کنی ،مگه عمر چقدره ، خرج کن دایم بگو خدایا شکرت ، بپوش بخر بگرد خوش باش در حدی که داری

عجب 
ممنون عزیزم  همینکارو میکنم ولی باز اون پس اندازی که میشه رو نگه میدارم مثلا میگم نکنه ماه دیگ ...

درکت میکنم، یه بار که استارت بزنی عادت میکنی، حالا تو یک ماه همین کار رو بکن حتی اگه خیلی سخت بود، قشنگ خرج کن😂😂😂 اولش عذاب وجدان میگیری بعدش کم کم عادت میکنی، عزیزم وقتی دستتون به دهنتون میرسه برا خودت مشمول الذمه نباش، خیلی به تلاش‌هایی که کردی احترام بذار و الان از ثمره تلاشهات استفاده بکن، دنیا مگه قراره برا کی بمونه، خداروشکر شاغلی همیشه درآمد داری نگران جای خالیه نباش به این فکر کن که ماه بعد جای خالی با حقوق خودم و شوهرم پر میشه 

درباره کادو کسی نمیتونه کسی رو مجبور کنه به دادن کادوی بیشتر ، قرار نیست هر کی بیشتر داشت چماق بشه ب ...

چقدر قشنگ گفتی 

واقعا همینطوره اگر خدا رهام میکرد بیچاره بودم 

ممنون از راهنماییت گلی

درکت میکنم، یه بار که استارت بزنی عادت میکنی، حالا تو یک ماه همین کار رو بکن حتی اگه خیلی سخت بود، ق ...

درست میگی باید عادت کنم 

بریم که استارتشو بزنیم😂

تعادل رو رعایت کن عزیزم همه چی جای خودش خرج کردن و پس انداز کردن همه جای خود 

یه مدل زندگی نکن که هم زمان حال رو آینده از دست ندی و غبطه دوران جوانیتو نخوری و بگی ای کاش خرج می‌کردم چون من عقیده دارم موقعی که ۴۰ سالمونه نمی‌تونیم لباس‌هایی که تو ۲۰ سالگی می‌پوشیدیم رو پوشیم و اگه بپوشیم میگن عقده‌ایه اون موقع نتونسته بپوشه لان می‌پوشه عقدشو برداره می‌خوام اینا رو بهت بگم که به خودت بیای و از زمان حال و جوونیت نهایت استفاده رو بکنی مخصوصاً که هم خونه هم ماشین داری دیگه آدم چی از زندگی می‌خواد سعی کن ارزش خودتو بدونی چون یگران هم ارزش تو می‌دونن و اگه خودت خودتو لایق چیزای خوب ندونی یگران هم تو رو لایقش نمی‌دونن  

من همیشه میگم خدا طرف رو لایق دونسته بهش پول داده اون چرا خودشو لایق ندونه و واسه خودش خرج نکنه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌