2777
2789
عنوان

چکار کنم خسیس نباشم؟ 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 32 پست
ولی بده بهت بگن خسیس  حس بدیه

مردم همیشه حرفی برای گفتن دارن. عاقلانه خرج کردن و آینده نگری، بهترین کاریه که میشه کرد. مطمنم همون افرادی که ممکنه بگن خسیس یا همچین صفت هایی، وقتی شما احتیاج به کمک داشته باشید، اصلا ابراز وجود هم نمی کنن. 

سعی کن درآمدت رو به سه قسمت تقسیم کنی مثلاً ماهی برای مثال هزار تومان درآمدته ۳۰۰ تومنش رو برای خورد و خوراک ۳۰۰ تومنش پس انداز ۳۰۰ تومنشم لباس و تفریح اینجوری هم امروزت رو از دست ندادی هم برای فردا پس‌انداز کردی

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خانم می‌شناختم همه بهش میگفتن خسیس اما اونم مثل شما بود ی دوره دوتابچه دانشجو داشت با کلی خرج بدون کمک از دیگران می‌گذراند بعد اون دوره با اینکه مهمونیا عادی بود و.....اما بازم بهش میگفتن خسیس همین خانم خسیس پنهونی برای بچه های فامیل به اسم خودش حساب باز می‌کرد هر ماه ی پول به اون حساب میزد بعد وقت دانشگاه یا ازدواج کل پول رو بهشون میداد مثلا یادمه اندازه شهریه دو ترم دانشگاه آزاد هدیه قبولی به یکی از اقوام داد و....در حالیکه اونهایی که به دست و دلبازی معروف بودن هیچکدوم اینطور نبودن       مهم نیست دیگران چه بگن یا چه فکری کنن مهم اینکه حالت خوب باشه مطمئن باش اگه ی قسطت عقب بیافته یا پول لازم باشی خیلی هاشون جواب تلفنت رو هم نمیدن      زندگی خودت رو در یاب فقط حواست باشه سالی یکی دو تا سفر رو از خودت و همسرت دریغ نکن تفریح از واجبات زندگیه 

تعادل رو رعایت کن عزیزم همه چی جای خودش خرج کردن و پس انداز کردن همه جای خود  یه مدل زندگی نکن ...

درسته واقعا 

تک تک حرفات خیلی عاقلانه است ممنون

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
ی خانم می‌شناختم همه بهش میگفتن خسیس اما اونم مثل شما بود ی دوره دوتابچه دانشجو داشت با کلی خرج بدون ...

واقعا وقتی دوران سختی بگذرونی خیلی نگاهت به همه چی عوض میشه دیگه هزارتومن برات پول بی ارزش نیست هزار تومن یعنی یک قرص نون که میتونه یک شب سیرت کنه 

خب وقتی شبی گرسنه نبودی درکی نداری 

کاش خاطراتم پاک میشد 

ممنون ازت خیلی کمکم کردی🌹

بنظرم این پرتوقع بودن اطرافیانتون رو میرسونه نه خیسیس بودن شما 

میدونی چون درکی از حال من ندارن فکر میکنن خسیسم 

مطمینم هر کسی جای من بوده باشه در حدی مول من محتاط میشه در خرج کردن

امروز ی متن خوندم قشنگ بود شما اگه پولهاتون رو موقع زنده بودن خرج نکنید شما ی مرده ثروتمند هستید تو قبرستون البته دور از جون شما و خونواده تون فقط به این فکر کنید پول و رفاه مالی بخاطر اینه که از زندگی کردن لذت ببریم به اندازه خرج کنید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
درسته واقعا  تک تک حرفات خیلی عاقلانه است ممنون

خواهش عزیزم موفق باشید 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
امروز ی متن خوندم قشنگ بود شما اگه پولهاتون رو موقع زنده بودن خرج نکنید شما ی مرده ثروتمند هستید تو ...

ممنون عزیزم 

بله خودمم نمیخوام اینطور بشه 

قشنگ میفهمت، چون منم ایجوریم ولی حالا بدتر که به دیگران خسیس نیستم به خودم خسیسم.

مثلا مهمونی و میوه و شام و کادوم همیشه زبان زده.

ولی برای لباس برای خودم و گردش و ... دست و دلم واقعا میلرزه.

من برای خودم، این روش در پیش گرفتم، همه ی امور مالی رو الان چند ماهه سپردم به شوهرم، دیگه اصلا حساب و کتاب نمیکنم.

چیزی ببینم خوب و خوشگل، برمیدارم و میام کنار، به شوهرم میگم حساب کن.

خیلی بهتر شدم ، اوایلش سخت بود برام، الان راحتتر خرج میکنم

قشنگ میفهمت، چون منم ایجوریم ولی حالا بدتر که به دیگران خسیس نیستم به خودم خسیسم. مثلا مهمونی و میو ...

نمیدونی یه گوشی ایفون خریدم برای خودم بعد سالها کلنجار 

انقدر حالم بد بوووود تا کم کم عادت کردم 

منم کادو در حد عرف میدم کم نمیدم ولی توقع ازم زیادتره 

دوست دارم زیادتر بدم ولی استرس دارم 

به قول دوستان میدونم اگر ماهی کم بیارم کسی کمکم نمیکنم چون هیچ وقت چشم به کمک کسی نداشتم