2777
2789

البته سوال دختر عمه هست الان پيش منه كه ٢سال در ٦ماهگى ٢قلوهاش را از دست داد دكترش هم فلوكستين داده بهش به غير راه داروى 

مادر شدن ارزويم هست 🙏

سرش به کار خودش باشه

بقیه ش خودبخود جور میشه

وقتی روی یه چیزی زوم میکنیم و اصرار، هم استرس بیخود میگیریم هم نتیجه نمیگیریم

سادگی شیک ترین ژست دنیاست صفا و سادگی رو دوست دارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  عزیزان میشه چندتااسم دختر جدید وخوشکل بهم بگین دخترم ۲ماهه دیگه بدنیا میاد اما هنوز اسم ...

دختر من دنیا اومد ،گذاشتم سلین  

نیکا، آیلین، رزا، الای و النا هم خوشم میاد

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

الی جون خودت تو متن سوالت جواب دادی دیگه، بدون استرس باردار شین، استرس نمیذاره باردار بشین  

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
سلام  عزیزان میشه چندتااسم دختر جدید وخوشکل بهم بگین دخترم ۲ماهه دیگه بدنیا میاد اما هنوز اسم ...

نیکا 

باران

سارا

سلین

لیا

لیانا

بیتا

کاملیا

ترانه

اسم دختر زیاده 

تو اسم های کوردی بگرد قشنگن