2777
2789

از بچگیم دهنم بوی بد میده یادم ۶سالم بود داداشم میگفت با دماع نفس بکش آخه چقدر برم دکتر اینقدر انتی بیوتیک خوردم خستم طب سنتی هم رفتم آخه این چه کوفتیه 

شوهرم ۲سال پیشم نمیخابه میگه من جلو تلویزیون میخام بخابم ولی با خودم میگم نکنه واسه بوی دهنمه بگید چیکار کنم آخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخ دندان هر شب بزن و بعدش مسواک اینم تاثیر داره ولی اگه بوی بد از معده ات میاد دکتر گوارش برو 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

چند ساله ازدواج کردی؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

سنگ لوزه داری حتما

برو پیش یه دکتر گوش و حلق وبینی چکاپ شو

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

خلط پشت گلو داری ؟؟اگه آره ، از اون ،باید سریجات نخوری ،دوغ کلا نخوری .آب یخ نخوری .

اگه یبوست داری ، از این هم هست ، باید یبوستت درمان کنی ، سرکه سیب یه قاشق بریز تو یه لیوان آب ولرم بخور .چیزای که فیبر دارن بخور ،رانی هلو ، آلو بخور .

خوشبوکننده دهان ازداروخانه بگیر مثل اسمارتیز هستن ، بزار دهنت .

آب زیااااااد بخور روزی ۸ لیوان ،حتی اگه تشنه نیستی بخور .

دندون هات حتما چک کن ،شاید عفونت لثه داری ، دهان شویه استفاده کن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)