2777
2789
عنوان

خدایا خستم 😭این چه مرضی بود که خوبم نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی امتحان میکنم ولی اخه از بچگیمه

یه جای مشکل هست که اینجوری .رعایت کن خوب میشی . آب خوردن زیاد یادت نره .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
دارم ولی همش در میارم مدام 

بیشتریاش مخفی هست باید بری عمل 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مشکل معده میتونه باشه  و مشکل روده(سلیاک) هم میتونه باشه

آندو سکوپی دادم وکلونوسکوپی میکروب معده داشتم ولی اینقدر به خاطرش آنتی بیوتیک خوردم خشک شده بدنم

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

آخه از ۵و۶سالگی اینجوریم 

منم از بچگی یه مشکل دیگه دارم مشکل من بلع هست اینم خیلی زجر آوره و نادر یعنی نمیتونم راحت مثل بقیه آدما غذا ها رو بخورم بلعیدن و قورت دادن واسم سخته فقط غذاهایی که حالت مایع بشه میتونم بخورم 😔 انشاالله هیچکسی مریضی و بیماریه سخت نداشته باشه و مشکلات ما هم درمان شه توکل بر خدا 🤲

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

منم از بچگی یه مشکل دیگه دارم مشکل من بلع هست اینم خیلی زجر آوره و نادر یعنی نمیتونم راحت مثل بقیه آ ...

الهی امین

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله مشکلت حل بشه🥺

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

الهی امین عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله مشکلت حل بشه🥺

ممنون گلم همینطور مشکل شما ♥️

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝