2777
2789
عنوان

❓شما شوهراتون در مجلس خواستگاری خیلی حرف زدن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما حرفی برا شب خواستگاریمون نمونده بود😅

رفتارش و جلوی خانواده میگم...

از این نظر که جلوی خانوادت خجالت نمیکشید وقتی اومدن خواستگاری؟خیلی راحت بود ؟

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
😂😂حالا اگر من بودم هولش میدادم میگفتم هووووی چه خبررررته؟  گند میزدم به صحنه رمانتیک

الان تازه شروعشه بعدا پی میبری😉😂

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

نه اصلا حرف نمیزد  الکی مثلا ک بگن خجالتی و سر ب زیره وگرنه وزه ایه 😁

ببین برام خواستگار اومده؛‌ بعد جلو خانواده انقدر سرش پایین بود و حرف نمیزد و عرق کرد از خجالت گفتم این اسکله...

ولی تنها که حرف زدیم خوب زبون داشت😐الان فکری ام که نکنه جمع گریز باشه یا ترس از اجتماع داشته باشه

رفتارش و جلوی خانواده میگم... از این نظر که جلوی خانوادت خجالت نمیکشید وقتی اومدن خواستگاری؟خیلی را ...

اصلا تو باغ نبود انگار واسه یکی دیگ اومده بودن خواستگاری🤣 چشمش دمبال موزش بود باور کن و فقط به من اشاره میکرد ک کی شیربنی میارم پس🤣🤣 

ببین برام خواستگار اومده؛‌ بعد جلو خانواده انقدر سرش پایین بود و حرف نمیزد و عرق کرد از خجالت گفتم ا ...

نه اکثر مردا شب خاستگاری کم حرف و‌سر ب زیر میشن با هم تنهایی زبونشون ۲ متر 

نگران نباش

سنتی بود جلسه دوم بغلم کرد بوسم کرد...منو میگی اب شدم 🤣🤣  از جلسه های بعد دوس داشتم بازم بغل ...

عه...من همیشه فکر میکردم پسرای خواستگاری سنتی خیلی شوتن و بلد نیستن😂 یعنی هنوزم این حس ودارم

امیدوارم کردی

خیلی سخته😐🤦🏻‍♀️ طرف نامحرمه غریبست از یه خانواده دیگه بعد یهو میشه شوهرت 🤣

یس ولی همینه باید کنار اومد😔🤣

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

اصلا تو باغ نبود انگار واسه یکی دیگ اومده بودن خواستگاری🤣 چشمش دمبال موزش بود باور کن و فقط به من ا ...

این خودش و رسما داماد خانواده میدونست😂استرس نداشته کلا 

نترس بلاخره راهش یجور پیدا میکنن🤣🤣

آخه این خواستگارایی که من میبینم سنتی میان خیلی مثبت هستن...حس میکنم دست زن به دستشون بخوره چینی نازک درونشون میشکنه🤣