2777
2789

یه سریال و فیلم که میخوام نگاه کنم از اول تا آخر باید بخورم و بدهنم پر باشه و بجوم ، وگرنه نمیتونم نگاه کنم اصلا لذت فیلم و سریال برام به خوردنه تنقلاته، چیپس و پفک و بستنی و اینا. چکار کنم اینجوری چاق میشم خیلی😭😭😭راه حلی ندارین از این عادت بد خلاص بشم؟ الان یه سریال شروع کردم نگرانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر من😂✔️

ولی من تپل نمیشم و این عادتو دوست دارم ، یکی از تفریحاتمه😁

من عاشق گوشه ی دنج اتاقمم🌱عاشق اون صندلی پشت میز و پنجره‌ی دل انگیز روبروش. بخصوص وقتی هوا بارونیه!🌦عاشق فنجون داغِ  قهوه و نظمِ خودکارای رنگی . گوشه‌ی دنج اتاقم یکی از بهترین رفقای منه! هرروز صبح باهم قرار داریم که برای پیشرفتمون تلاش کنیم و حتی شده یک قدم به سمت جلو حرکت کنیم.من اونجا مینویسم  ؛ شعر میخونم و از همصحبتی با حافظِ جان لذت میبرم... حافظ، قندِ گوشه‌ی دنجمه! _کلکِ حافظ ، شکرین میوه نباتی ست  ، بچین! _🌻توی این کلبه‌ی کوچیکِ روح‌بخش ، مطالعه کتاب دقیقا مثل دویدن زیر بارونه ! اونم بدون چتر...  ؛) اما قلب و جانِ گوشه ی دنجم، معبود و معشوقم خداست :)یه لحظه چشماتو ببند و تصورش کن  :❤خدا آن حس زیبایی ست  که در تاریکی صحرا ، زمانی که هراس مرگ ، میدزدد سکوتت را ، یکی مثل نسیم دشت ؛ آهسته میگوید : _کنارت هستم ای تنها_دلت آرام میگیرد... :)❤🌱 معبودِ محبوب؟! وَ أَنْتَ غَایَهُ مَطْلُوبِی وَ مُنَایَ فِی مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ  ...و تویی منتهای خواسته و آرزوی من، در دنیا و آخرت...🌱❤