2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل

134 بازدید | 10 پست

صبح دندونم جراحی کردم افقی در آمده بود 

چند تا سوال خونریزی کی قطع میشه کمتر شده واس من اما آب بخورم یا حرف بزنم دوباره خون میاد 

دردش کی کم میشه 

به جز بستنی جرات نکردم چیزی بخورم تا چند وقت این شکلی 

برای شما چقدر طول کشید خوب شد 

عفونت نکرد؟ یا غذا بره توش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو تا دندون عقلم اینجوریه. انقدر وحشتناکه بعد جراحی؟یعنی نرم؟😥خود جراحیش سخت بود شما رفتی؟خیلی طول کشید؟

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
من دو تا دندون عقلم اینجوریه. انقدر وحشتناکه بعد جراحی؟یعنی نرم؟😥خود جراحیش سخت بود شما رفتی؟خیلی ط ...

نه بستگی داره به نوع دندون عقل من دندون عقلم کج بود رو به دندونام جانداشت دربیاد ولی یکی ازدندون عقلاموفقط روشو برداشت وکشید زودم خوب شد

من دو تا دندون عقلم اینجوریه. انقدر وحشتناکه بعد جراحی؟یعنی نرم؟😥خود جراحیش سخت بود شما رفتی؟خیلی ط ...

نه بابا وحشتناک نیست. منم جراحی کردم.دندونو  از ته فکم کشید بیرون! اصلا درد نداشت. بعدشم که کمی طبیعیه خونریزی کنه. به هر حال زخمش باید خوب بشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بخیه خورده دو تا 

پدر من درآمد خرد کرد دندون تا درآمد پوسیده بود تقریبا یک ساعت زیر دستش بودم 

شماها مسکن چی خوردید دکتر استامینوفن کدیین داد  اما لامصب اثر نداره هر سه ساعت دارم میخورم