2777
2789
عنوان

خانومای باردار ومامانا لطفا یک راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 21 پست
اینا ربطی به جنسیت هم داره؟من رفتم تو ماه سوم تقریبا هیچی هوس نکردم تاحالا قبلنا ترشی دوس داشتم شیری ...

من دختر بود بچم... تهوعم زیاد بود دارو هم اثر چندانی نداشت... ویارم نداشتم.. قبلا ترشی دوست داشتم ولی تو بارداری نمیتونستم چیز ترش بخورم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بهتون شیاف نداد استفاده کنید یا استراحت کامل

نه اصلا... قرص تیروئید و متفورمین به خاطر دیابت میخوردم، پودر منیزیم هم به خاطر درد سیاتیک و دردهای دیگم داد... ماهی نمیخوردم امگا 3 داد بهم... و قرص فاموتیدین به خاطر معدم داد که البته اثر چندانی نداشت

و قرص تقویتی و د3 هم میخوردم تا 4 ماهم فولیک اسید خوردم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اصلا... قرص تیروئید و متفورمین به خاطر دیابت میخوردم، پودر منیزیم هم به خاطر درد سیاتیک و دردهای ...

قند ناشتای منم۹۳ هست دکتر گفت مراعات کن تا سه ماه که معلوم بشه دیابت دارم یانه

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
قند ناشتای منم۹۳ هست دکتر گفت مراعات کن تا سه ماه که معلوم بشه دیابت دارم یانه

نه من ناشتا 76 بود دوساعته میرفت بالا

آره منم از ماه 6 فکر کنم قرص دیابت خوردم قبلش خیلی بالا نبود... البته پودر میدن واسه آزمایش، اون پودره را نمیتونستم تحمل کنم بالا می آوردم چندبار آزمایش تکرار شد

نه من ناشتا 76 بود دوساعته میرفت بالاآره منم از ماه 6 فکر کنم قرص دیابت خوردم قبلش خیلی بالا نبود... ...

اره شنیدم خیلی ناجوره خدا رحم کنه با این حال و روزم دیابتم دیگه واسه چی بود

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
اره شنیدم خیلی ناجوره خدا رحم کنه با این حال و روزم دیابتم دیگه واسه چی بود

نگران نباش... استرس از همش بدتره 

راحت بگیر میگذره انشالله به سلامتی و دل خوش